Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Evoc

Noin Evoc
Evoc on brändi, joka on synonyymi seikkailulle ja innovaatioille. Perustettu vuonna 2008 Münchenissä, Saksassa Holger Feistin ja Bernd Stucken toimesta, Evoc on jatkuvasti tarjonnut laadukkaita ulkoilu- ja seikkailutuotteita aktiivisten ihmisten tarpeisiin. Brändin sitoutuminen käsityöhön, toiminnallisuuteen ja tyyliin on tehnyt siitä uskottavan nimen ulkoilun ystävien keskuudessa maailmanlaajuisesti.
Evoc on suosittu brändi, joka on osoittautunut luotettavaksi valinnaksi ulkoilun ja seikkailun ystäville. Sen laajan käsityötaitoa ja innovaatiota korostavan tuotevalikoiman ansiosta, mukaan lukien miesten ja naisten vaatteet, polkupyörälaukut, matkalaukut, vyölaukut ja polkupyöräannostelijat, Evoc jatkaa ulkoilukokemuksen parantamista mukavuuden, tyylin ja luotettavuuden pohjalta.

Päivitä seikkailusi laadukkailla varusteilla

Evoc tarjoaa miesten vaatevalikoiman ulkoiluun suuntautuneille seikkailijoille. Olipa sitten kyse maastopyöräilystä, vaelluksesta tai muista ulkoilutoimista, Evocin miesten vaatteet yhdistävät suorituskykyisiä materiaaleja ergonomisiin suunnitteluihin. Evoc ymmärtää naisten seikkailijoiden tarpeet. Evoc naisten vaatteet -valikoima sisältää monenlaisia vaihtoehtoja, kätevistä ulkoilupaidoista ja -housuista takkeihin ja tarvikkeisiin. Evocin naistenvaatteet on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja suorituskykyä samalla, kun pidät yhteyttä ulkoiluun ympärilläsi. Evoc on tunnettu polkupyörälaukuistaan, jotka tarjoavat turvallisen ja kätevän kuljetuksen pyörille. Nämä laukut on suunniteltu eri pyörien ja kokojen mukaan, jotta ne suojaisivat matkan aikana tai säilytyksessä. Olipa sitten kyse ammattimaisesta ratsastajasta tai harrastajasta, Evocin polkupyörälaukut takaavat, että arvokas omaisuutesi saapuu turvallisesti perille. Ne, jotka tutkivat maailmaa pyöräilyn ulkopuolella, Evocin matkalaukut on suunniteltu seikkailua silmällä pitäen. Nämä laukut on rakennettu kestämään matkustamisen vaatimukset ja ne tarjoavat runsaasti säilytystilaa varusteillesi.
Evocin polkupyörämatkalaukut on suunniteltu pyöräilijöille, jotka rakastavat ajaa uusilla ja kaukaisilla paikoilla. Nämä erikoistuneet laukut tekevät polkupyörän kuljettamisesta seuraavaan ajopaikkaan helppoa. Kun olet liikkeellä ja tarvitset nopean pääsyn tärkeisiin asioihin, Evocin vyölaukut tulevat pelastamaan. Nämä kompaktit ja kevyet laukut on suunniteltu kätevyyttä varten, mikä tekee niistä täydellisiä lyhyempiin ulkoiluseikkailuihin. Evoc ymmärtää polkupyörän turvallisen kuljettamisen tärkeyden. Evocin polkupyöränostimilla on helppo asentaa ja ne takaavat pyörän turvallisen kiinnityksen.