Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Imersion

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Imersion
: "Η Imersion είναι ένας σεβαστός όνομα στον κόσμο του εξοπλισμού κατάδυσης, γνωστός για την δέσμευσή του στην ποιότητα και την καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1978 στη Γαλλία, η Imersion έχει είναι ένας κύριος παίκτης στην βιομηχανία της κατάδυσης για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Η μάρκα έχει μια πλούσια ιστορία στο να παρέχει στους δύτες υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, από στολές και εξοπλισμό κατάδυσης μέχρι τα απαραίτητα για το spearfishing και τα αξεσουάρ κάτω από το νερό. Η αφοσίωση της Imersion στην αριστεία την έχει κάνει μια αξιόπιστη επιλογή για δύτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.
Η Imersion είναι μια διάσημη μάρκα με μια ισχυρή ιστορία στο να παρέχει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό κατάδυσης και αξεσουάρ σε δύτες σε όλο τον κόσμο. Με έμφαση στην ασφάλεια, την απόδοση και την ανθεκτικότητα, η Imersion έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των δυτών, είτε είναι αρχάριοι είτε έμπειροι επαγγελματίες. Είτε ψάχνετε για στολές, εξοπλισμό κατάδυσης, spearguns, σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα, φωτισμό, ή συστήματα βάρους, η Imersion προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για να ενισχύσει τις υποβρύχιες περιπέτειές σας. Βυθιστείτε στον κόσμο της Imersion και νιώστε την αριστεία που συνοδεύει δεκαετίες ειδικούτητας στην βιομηχανία της κατάδυσης.

Κατάδυση αριστεία από το 1978

Οι στολές Imersion είναι κατασκευασμένες για να παρέχουν άνεση και απόδοση σε διάφορες υποβρύχιες συνθήκες. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας νεοπρένιο, αυτές οι στολές προσφέρουν θερμική μόνωση και ανθεκτικότητα. Οι στολές Imersion παρέχουν την προστασία που χρειάζεστε για μια ευχάριστη εμπειρία κατάδυσης. Ο εξοπλισμός κατάδυσης της Imersion περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, όπως μάσκες, πτερύγια, αναπνευστήρες και συσκευές έλεγχου φουσκώματος (BCDs). Ο εξοπλισμός κατάδυσης της Imersion έχει σχεδιαστεί με την ασφάλεια και την άνεση των δυτών στο μυαλό, προσφέροντας ανθεκτική κατασκευή και εργονομικά σχεδιασμένα για να ενισχύσουν τις υποβρύχιες περιπέτειες σας. Οι λάτρεις του spearfishing βασίζονται στα spearguns της Imersion για την ακρίβεια και την αξιοπιστία τους. Τα spearguns της Imersion είναι γνωστά για την ακρίβεια και την ευκολία χρήσης τους. Για να συμπληρώσουν τα spearguns τους, η Imersion προσφέρει μια επιλογή από υψηλής ποιότητας στέλεχη. Τα στέλεχη spear της Imersion έχουν σχεδιαστεί για δύναμη και ακρίβεια, επιτρέποντας στους spearfishers να επιτυγχάνουν το στόχο τους αποτελεσματικά, μειώνοντας την καταστροφή στο περιβάλλον. Τα sets κολύμβησης με αναπνευστήρα της Imersion είναι ιδανικά για κολύμβηση με αναπνευστήρα και επιφανειακές καταδύσεις. Περιλαμβάνουν μάσκα, αναπνευστήρα και πτερύγια, παρέχοντας όλα όσα χρειάζεστε για μια ευχάριστη υποβρύχια εμπειρία. Τα sets κολύμβησης με αναπνευστήρα της Imersion είναι άνετα και εύκολα στη χρήση, καθιστώντας τα κατάλληλα για δύτες όλων των επιπέδων.
Η υποβρύχια ορατότητα είναι κρίσιμη για τους δύτες, και η Imersion προσφέρει μια σ