Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Cressi

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Cressi
Το 1939, δύο αδέρφια που μοιράζονταν την αγάπη για τη θάλασσα και το ταλέντο τους να δουλεύουν με τα χέρια τους και να σχεδιάζουν τεχνικά προηγμένα προϊόντα έθεσαν τα θεμέλια για την ιστορία της καινοτομίας της Cressi . Το 1946, λόγω της τεράστιας ζήτησης για τα σχέδια και τα προϊόντα τους, ίδρυσαν την εταιρεία Cressi στη Γένοβα της Ιταλίας. Αν και η Cressi είναι επί του παρόντος ο ηγέτης της αγοράς στην παραγωγή εξοπλισμού θαλάσσιων σπορ σε παγκόσμια κλίμακα, παραμένει εξ ολοκλήρου ιδιοκτησία της οικογένειας Cressi και η δέσμευση για καινοτομία παραμένει βαθιά ενσωματωμένη στη δομή της εταιρείας.
Έχει ιστορία ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων τα τελευταία 60 χρόνια και συχνά ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε καινοτομίες στην αγορά. Παραδείγματα περιλαμβάνουν την πρώτη μάσκα κατάδυσης που διαθέτει ειδική τσέπη στη μύτη για καλύτερη αποζημίωση και το πτερύγιο ελεύθερης κατάδυσης, το οποίο διέθετε μια καινοτόμο μακριά λεπίδα για βέλτιστη απόδοση. Αυτές οι μάσκες και τα πτερύγια έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εμπειρία κατάδυσης μαζί με το καταδυτικό ρολόι Cressi . Αυτή η παράδοση τεχνολογικής προόδου κατέστη δυνατή επίσης χάρη στην αφοσίωση της Cressi στην παραγωγή όλων των προϊόντων της στις εγκαταστάσεις της στην Ιταλία.
Τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας έχουν επιτευχθεί χάρη στις επενδύσεις σε εξοπλισμό κατασκευής τελευταίας τεχνολογίας, σε περισσότερα από 16.000 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικού χώρου και στην ικανότητα να εκτελούνται οι διαδικασίες σχεδιασμού και κατασκευής ταυτόχρονα. Επιπλέον, επιτρέπει στους μηχανικούς της Cressi να δημιουργούν, να δοκιμάζουν και να εφαρμόζουν γρήγορα τα πιο πρόσφατα υλικά και τεχνολογίες. Τα αποτελέσματα, τα οποία είναι τα ίδια τώρα όπως ήταν στην αρχή, είναι τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και καλύτερα κατασκευασμένα προϊόντα στον κόσμο.
Στις πρώτες μέρες των καταδύσεων και του ψαροτούφεκου, η ομάδα λειτουργούσε περισσότερο σαν μια δεμένη αδελφότητα, μια αδελφότητα ανθρώπων που απολάμβαναν να βρίσκονται γύρω από το νερό. Ήταν επιτυχημένοι επειδή είχαν τον ίδιο ενθουσιασμό για τον ωκεανό με εκείνους που αγόραζαν τα προϊόντα τους, γεγονός που συνέβαλε στη δημοτικότητά τους. Από την έναρξή του, ο εξοπλισμός Cressi κατασκευάζεται από τους ανθρώπους που τον απαιτούν και τον χρησιμοποιούν περισσότερο. Ο εξοπλισμός είναι προϊόν πολλών ωρών στο νερό. Οι αδελφοί Cressi συνδύασαν την αγάπη τους για τον ωκεανό με τον ενθουσιασμό τους για τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της στολής Cressi που πούλησαν και των ανθρώπων που βοήθησαν.Παραμένει ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της εταιρικής κουλτούρας σήμερα.
Η Cressi παρέμεινε αναπόσπαστο στοιχείο της κοινότητας των υδρόβιων στίβου μέσω της αδυσώπητης αφοσίωσής της στην καινοτομία, της υποστήριξής της στους καλύτερους αθλητές κολύμβησης και καταδύσεων στον κόσμο και της αφοσίωσής της στην επέκταση των επιλογών αναψυχής. Για να το θέσουμε διαφορετικά, το πάθος είναι κεντρικό στην ύπαρξη του Cressi επειδή εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του αθλήματος.
Στο Cressi θα βρείτε τον καλύτερο εξοπλισμό, όπως ρούχα Cressi, σετ αναπνευστήρα και εξοπλισμό .