Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Apeks

Apeks

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Apeks
Η Apeks είναι μια διάσημη μάρκα που είναι συνώνυμη με την αριστεία στον καταδυτικό εξοπλισμό για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με μια αδυσώπητη δέσμευση για καινοτομία, απόδοση και αξιοπιστία, η Apeks έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό των δυτών σε όλο τον κόσμο. Από ρυθμιστές μέχρι αξεσουάρ κατάδυσης, η Apeks προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία κατάδυσης και να διασφαλίζουν την ασφάλεια στα βάθη. Με την ακλόνητη αφοσίωσή τους στην ποιότητα και τη μηχανική ακριβείας, η Apeks συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα του κλάδου τόσο για επαγγελματίες όσο και για ψυχαγωγικούς δύτες. Η Apeks έχει καθιερωθεί σταθερά ως ηγέτης στον κλάδο των καταδύσεων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού υψηλής απόδοσης που καλύπτει τις ανάγκες των δυτών σε όλα τα επίπεδα. Με τη δέσμευσή τους στην αριστεία, την καινοτομία και τη μηχανική ακριβείας, η Apeks συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της καταδυτικής τεχνολογίας, διασφαλίζοντας ότι κάθε δύτης μπορεί να εξερευνήσει τον υποβρύχιο κόσμο με σιγουριά, ασφάλεια και απαράμιλλη απόλαυση.

Ξεκινήστε την καταδυτική σας περιπέτεια με την Apeks

Ο ρυθμιστής Apeks είναι εξαιρετικός σε απόδοση και αξιοπιστία, προσφέροντας στους δύτες μια αξιόπιστη πηγή αναπνευστικού αερίου σε οποιεσδήποτε συνθήκες κατάδυσης. Οι ρυθμιστές Apeks υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλίσουν βέλτιστη απόδοση και ανθεκτικότητα. Με την ισορροπημένη τεχνολογία διαφράγματος, τα περιβαλλοντικά σφραγισμένα συστήματα και τη ρυθμιζόμενη αντίσταση στην αναπνοή, οι ρυθμιστές Apeks προσφέρουν ομαλή, αβίαστη αναπνοή σε οποιοδήποτε βάθος. Ο καταδυτικός εξοπλισμός Apeks περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τους δύτες σε κάθε πτυχή των υποβρύχιων περιπέτειών τους.
Τα πτερύγια Apeks RK3 είναι σεβαστά για την εξαιρετική τους απόδοση και αντοχή, καθιστώντας τα κορυφαία επιλογή για δύτες που αναζητούν ισχυρή πρόωση και ευελιξία κάτω από το νερό. Κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και με στιβαρό σχεδιασμό, τα πτερύγια Apeks RK3 παρέχουν βέλτιστη ώθηση με ελάχιστη προσπάθεια, επιτρέποντας στους δύτες να εξοικονομούν ενέργεια και να επικεντρώνονται στην υποβρύχια εξερεύνηση. Ο εξοπλισμός καταδύσεων Apeks ενσωματώνει τη δέσμευση της μάρκας για αριστεία και καινοτομία, καλύπτοντας τις ανάγκες των δυτών σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων.Με έμφαση στην άνεση, την ασφάλεια και την ακρίβεια, ο εξοπλισμός καταδύσεων Apeks εμπιστεύονται δύτες σε όλο τον κόσμο για να κάνουν κάθε κατάδυση αξέχαστη.
Τα Apeks BCD (συσκευές ελέγχου άνωσης) έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους δύτες ακριβή έλεγχο άνωσης και απαράμιλλη άνεση. Κατασκευασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, τα Apeks BCD διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό, ρυθμιζόμενα συστήματα πλεξούδας και στρατηγικά τοποθετημένες βαλβίδες απόρριψης για άνετες ρυθμίσεις άνωσης. Αυτά τα BCD προσφέρουν ευρύχωρες τσέπες για αποθήκευση, ενσωματωμένα συστήματα βάρους και προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένα βάρη και περιποιημένες τσέπες βάρους. Ο ρυθμιστής Apeks XL4 είναι ένας συμπαγής και ελαφρύς ρυθμιστής κατάδυσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ταξίδια και καταδύσεις σε ζεστό νερό. Διαθέτοντας ισορροπημένο σχεδιασμό διαφράγματος, περιβαλλοντικά σφραγισμένο σύστημα και πνευματικά ισορροπημένο δεύτερο στάδιο, το XL4 προσφέρει ομαλή, αβίαστη αναπνοή ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες κατάδυσης. Τα καταδυτικά ρολόγια Apeks συνδυάζουν στιβαρότητα, αξιοπιστία και λειτουργικότητα, παρέχοντας στους δύτες βασικές πληροφορίες χρονομέτρησης και κατάδυσης σε ένα στιβαρό ρολόι.Με χαρακτηριστικά όπως μετρητές βάθους, παρακολούθηση καταδύσεων και χρονοδιακόπτες αποσυμπίεσης, τα καταδυτικά ρολόγια Apeks είναι απαραίτητα εργαλεία για δύτες που αναζητούν ακριβή και βολική χρονομέτρηση. Με τα καταδυτικά ρολόγια Apeks , μπορείτε να παραμείνετε εντός προγράμματος και να παρακολουθείτε τις παραμέτρους κατάδυσής σας με σιγουριά.