Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Hollis

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Hollis
Από την ίδρυσή της στο 1972, Holli έχει γίνει συνώνυμο με την καινοτομία, την ποιότητα και την υποστήριξη για την ενίσχυση της εμπειρίας του καταδύσματος. Ιδρυμένη από τον θρύλο της Τεχνικής Καταδύσεως, Bob Hollis, η εταιρεία δημιουργήθηκε έξω από μια λατρεία για την εξερεύνηση κάτω από τις κύματα. Hollis έχει αυξηθεί από μια μικρή εταιρεία σε μια γνωστή μάρκα που εμπιστεύεται από καταδύτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.
Στον τελικό συνδυασμό, Hollis έχει οξύνει το όνομά της στην βιομηχανία του καταδύσματος ως μία μάρκα που οι καταδύτες μπορούν να εμπιστευτούν. Με μια πλούσια ιστορία βασισμένη στην καινοτομία και μια υποστήριξη για την παροχή κορυφαίων εξαρτημάτων καταδύσεως, Hollis συνεχίζει να είναι ένας δείκτης εξειδίκευσης για καταδύτες σε όλο τον κόσμο. Αν είστε εξερευνώντας ζωντανά φυσιμάτα ή καταδημαϊκά σε βαθιές μονοπάτια, Hollis είναι ο αξιόπιστος σύντροφος σας για μια ασφαλή και αξέχαστη καταδύσεως.

Αποκάλυψη Εξειδίκευσης στα Εξαρτήματα Καταδύσεως

Τα στολιστικά έλεγχου στρώματος (BCD Jackets ) του Hollis σχεδιάστηκαν για να παρέχουν την μέγιστη άνεση, έλεγχο και διαρκεια. Στοχευόμενοι στην εργονομία και τη λειτουργικότητα, αυτά τα BCDs προσαρμόζονται σε επαγγελματικούς και τεχνικούς αναζητητές. Τα Hollis BCD Jackets αποτελούνται από μοντέλα, συστήματα ενσωμάτωσης βάρους και προσαρμοσμένες επιλογές, κάνοντάς τα ιδανική επιλογή για καταδύτες παγκοσμίως. Όταν πρόκειται για την διατήρηση των σας εξαρτημάτων ξηρού και ασφαλούς, οι Hollis dry sacks είναι η επιλογή του επιλέξιμου. Σχεδιασμένα από δυνατά υλικά, αυτά τα σακάκια δεν είναι μόνον αδιάβροχα αλλά εύκολα μεταφορτώνονται. Οι Hollis dry sacks εγγυώνται την ξηρασία και την προστασία των σας εξαρτημάτων, επιτρέποντάς σας να εστιάζετε στην ομορφιά του καταδυτικού κόσμου.
Hollis είναι ένα όνομα συνώνυμο με την ποιότητα των εξαρτημάτων καταδύσεως. Από τα μάσκα και τα σνορκέλ μέχρι τα προηγμένα εξαρτήματα τεχνικής καταδύσεως, Hollis έχει τα πάντα. Αν είστε νέοι μαθητές που ψάχνουν για έναν αξιόπιστο μάσκα ή έμπειροι καταδύτες που αναζητούν τεχνικές λύσεις, τα εξαρτήματα καταδύσεως του Hollis έχουν τα εξαρτήματα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Το καρδιάκι της οποιαδήποτε εμπειρίας καταδύσεως βρίσκεται στο σύνολο του διακόπτη, και H