Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Aqualung

Aqualung

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Aqualung
Η Aqualung είναι μια μάρκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας του εξοπλισμού αυτόνομης κατάδυσης για περισσότερα από 70 χρόνια. Η αποστολή της εταιρείας είναι να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας καταδυτικό εξοπλισμό που επιτρέπει στους δύτες να εξερευνήσουν τον υποβρύχιο κόσμο με ασφάλεια και άνεση. Τα προϊόντα της Aqualung εμπιστεύονται δύτες όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως έμπειρους επαγγελματίες. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα δημοφιλή προϊόντα που προσφέρει η Aqualung. Η Aqualung είναι μια μάρκα που έχει εμπιστευτεί οι δύτες με τη δέσμευσή της στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την καινοτομία, η Aqualung είναι η καλύτερη μάρκα για εξοπλισμό καταδύσεων. Είτε βρίσκεστε στην αγορά για BCD, ρυθμιστή, στολή υγρού, πτερύγια, υπολογιστή κατάδυσης ή μαχαίρι, η Aqualung διαθέτει ένα προϊόν που θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Η Aqualung παράγει το κορυφαίο όνομα στον εξοπλισμό αυτόνομης κατάδυσης

Το Aqualung BCD (συσκευή ελέγχου άνωσης) είναι ένα ζωτικής σημασίας εξοπλισμός για κάθε δύτη. Το BCD σάς βοηθά να διατηρείτε την άνωση σας κατά την κατάδυση και διατηρεί τον εξοπλισμό σας οργανωμένο. Το Aqualung προσφέρει μια σειρά από BCD, συμπεριλαμβανομένων των Aqualung Rogue, Aqualung Pro HD και Aqualung Outlaw . Αυτά τα BCD έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βέλτιστη άνεση, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα. Ένας ρυθμιστής είναι ένα άλλο απαραίτητο κομμάτι του καταδυτικού εξοπλισμού που η Aqualung υπερέχει στην παραγωγή. Ο ρυθμιστής Aqualung διασφαλίζει ότι ο αέρας που αναπνέετε κατά την κατάδυση είναι ασφαλής και συνεπής. Οι ρυθμιστές Aqualung είναι γνωστοί για την αξιοπιστία και την ανώτερη απόδοσή τους και τους εμπιστεύονται δύτες σε όλο τον κόσμο. Οι δημοφιλείς ρυθμιστές Aqualung περιλαμβάνουν το Aqualung Core, το Aqualung Legend και το Aqualung Calypso .
Η στολή Aqualung είναι ένα άλλο απαραίτητο στοιχείο για να παραμείνουν ζεστοί οι δύτες σε κρύο νερό. Το Aqualung προσφέρει μια σειρά από ρούχα για να καλύψει τις ανάγκες του δύτη. Τα Aqualung Aquaflex, Aqualung HydroFlex και Aqualung Rashguards είναι μερικά μόνο παραδείγματα στολών που σχεδίασε η μάρκα. Αυτές οι στολές είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρουν εξαιρετική ζεστασιά και ευελιξία. Τα πτερύγια είναι απαραίτητα για την πρόωση και τους ελιγμούς κατά την κατάδυση. Το Aqualung προσφέρει μια σειρά από πτερύγια σχεδιασμένα για δύτες όλων των επιπέδων, συμπεριλαμβανομένου του Aqualung Stratos 3 . Αυτά τα πτερύγια Aqualung έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βέλτιστη ισχύ, ταχύτητα και άνεση κατά την κατάδυση.
Ένας καταδυτικός υπολογιστής είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σοβαρό δύτη. Οι καταδυτικοί υπολογιστές Aqualung έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα όρια βάθους, χρόνου και αποσυμπίεσης, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των δυτών. Οι Aqualung i300C, Aqualung i550C και Aqualung i200C είναι μόνο μερικά παραδείγματα των υψηλής ποιότητας καταδυτικών υπολογιστών της μάρκας. Τα μαχαίρια Aqualung είναι σχεδιασμένα για δύτες που χρειάζονται ένα αξιόπιστο εργαλείο για να κόβουν τις πετονιές ή άλλα εμπόδια κάτω από το νερό. Το Aqualung Squeeze, το Aqualung Argonaut και το Aqualung Big Squeeze είναι μερικά μόνο παραδείγματα από τα εξαιρετικά μαχαίρια της μάρκας. Αυτά τα μαχαίρια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολα στη χρήση, ακόμη και όταν φοράτε γάντια.