Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Imersion

Noin Imersion
"Imersion on tunnettu nimi sukellusvarusteiden maailmassa, joka on sitoutunut laatuun ja innovaatioihin. Perustettu vuonna 1978 Ranskassa, Imersion on ollut avainasemassa sukellusteollisuudessa yli neljän vuosikymmenen ajan. Merkillä on rikas historia tarjota sukeltajille huippulaatuisia varusteita, kuten märkäpuvut, sukellusvarusteet, harppuunatarvikkeet ja vedenalaiset lisävarusteet. Imersion´n omistautuminen huippulaatuun on tehnyt siitä luotettavan valinnan sukeltajille kaikilla taitotasoilla.
Imersion on tunnettu merkki, jolla on vahva historia tarjota huippulaatuisia sukellusvarusteita ja -tarvikkeita sukeltajille ympäri maailmaa. Turvallisuuteen, suorituskykyyn ja kestävyyteen keskittyen Imersion on ansainnut sukeltajien luottamuksen, olivatpa he sitten aloittelijoita tai kokeneita ammattilaisia. Olitpa sitten etsimässä märkäpukua, sukellusvarusteita, harppuunoita, snorklaussettejä, valaistusta, tai painojärjestelmiä, Imersion tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita parantaaksesi vedenalaisia seikkailujasi. Sukella Imersion´n maailmaan ja koe vuosikymmenten kokemuksen tuoma huippulaatu sukellusteollisuudessa.

Sukelluksen huippulaatua vuodesta 1978

Imersionin märkäpuvut on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja suorituskykyä erilaisissa vedenalaisissa olosuhteissa. Valmistettu korkealaatuisesta neopreenistä, nämä märkäpuvut tarjoavat lämmöneristystä ja kestävyyttä. Imersionin märkäpuvut tarjoavat tarvitsemasi suojan miellyttävää sukelluskokemusta varten. Imersionin sukellusvarustevalikoima kattaa laajan valikoiman varusteita, kuten maskit, räpylät, snorkkelit ja nostopainelaitteet (BCD). Imersionin sukellusvarusteet on suunniteltu sukeltajien turvallisuus ja mukavuus mielessä, ja ne ovat kestäviä ja ergonomisia parantamaan vedenalaisia seikkailujasi. Harppuunakalastuksen harrastajat luottavat Imersionin harppuunoihin niiden tarkkuuden ja luotettavuuden vuoksi. Imersionin harppuunat tunnetaan tarkkuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Täydentäen harppuunoitaan, Imersion tarjoaa valikoiman korkealaatuisia harppuunavarsia. Imersionin harppuunavarret on suunniteltu kestäviksi ja tarkoiksi, mahdollistaen harppuunakalastajien saalistaa kohteensa tehokkaasti ja minimoiden samalla vahingot ympäristölle. Imersionin snorklaussetit ovat täydellisiä snorklaamiseen ja mataliin sukelluksiin. Ne sisältävät maskin, snorkkelin ja räpylät, tarjoten kaiken tarvittavan miellyttävään vedenalaiseen kokemukseen. Imersionin snorklaussetit ovat mukavia ja helppokäyttöisiä, sopien kaiken tasoisille sukeltajille.
Vedenalainen näkyvyys on tärkeää sukeltajille, ja Imersion tarjoaa valikoiman valaistusratkaisuja täyttämään tämän tarpeen. Heidän sukellusvalonsa on suunniteltu kestäviksi ja kirkkaiksi, varmistaen voit tutkia syvyyksiä luottavaisin mielin. Imersionin valaistus parantaa vedenalaista näköalaa. Sukeltajat tarvitsevat usein lisäpainoa saavuttaakseen asianmukaisen kelluvuuden, ja Imersionin sukelluspainojärjestelmät tarjoavat ratkaisun. Nämä painovyöt ja valjaat ovat säädettäviä ja turvallisia, mahdollistaen sinun muokata painojasi mukavaksi ja turvalliseksi sukellukseksi.