Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Lee

Lee
Σχετικά με Lee
Το Lee είναι μια διάσημη Αμερικανική εταιρεία για μέντα και διασκεδαστικά ρούχα που έχει γίνει συνώνυμο με αθανασία στυλ και ποιοτική επιμέλεια για πάνω από έναν αιώνα. Ιδρυμένο το 1889 από τον Henry David Lee στην Salina, Kansas, το Lee ξεκίνησε ως μια μικρή μεγέθυνση εργαλείων για εργασία. Με τα χρόνια, η εταιρεία αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε, γίνοντας έναν πιονίστη της βιομηχανίας μεντας, αφήνοντας μια διαρκή επιρροή στις μόδες σε όλο τον κόσμο. Με έμφαση στην καινοτομία και την δημιουργία διαρκών, άνετων ρούχων, το Lee γρήγορα κέρδισε δημοτικότητα μεταξύ των εργαζομένων και των οικοδασπόμενων. Η στήριξη της μάρκας στην ποιότητα και η γραμμή της διευκολύνει τη θέση της στην αγορά, εντυπωσιάζοντας μια διαφορετική μπάσα πελατών, συμπεριλαμβανομένων μόδας γνωστών και διάσημων. Το Lee παραμένει ένας καθοριστικός ηγέτης στον τομέα των μεντα και διασκεδαστικών ρούχων, διατηρώντας την στήριξη του στην δημιουργία κομψών, άνετων και διαρκών ρούχων. Έχει γίνει ένα σπίτι όνομα, εκλεγμένο για τα κλασικά του σχέδια, την εξαιρετική του σχεδίαση και την επανεμφάνιση του. Η διαρκής μνήμη του Lee είναι οικοδομημένη σε μια πλούσια ιστορία καινοτομίας, επιμέλειας και στήριξης στη δημιουργία κομψών, διαρκών ρούχων. Από τα ικανοποιητικά τους ζάπια με φλόγα έως την ποικιλία των μοντέρνων ρούχων τους, το Lee συνεχίζει να είναι μια αγαπημένη μάρκα που επιρρούε σε μόδας επιμελητές και καθένας ημερήσια. Το Lee εξέδωσε Αθανασία Στυλ και Ποιοτική Επιμέλεια

Το Lee προσφέρει μια διαδεδομένη γκάμα σορτς για άνδρες και γυναίκες, γνωστές για την άνεση τους και την ενδιαφέρουσα συμπλήρωση τους. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ύφασμα, αυτές οι σορτς διατίθενται σε διάφορες μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων της ομάδας λαιμού, κέντρο και πολό, και περιέχουν το ικανοποιητικό λογότυπο Lee ή μοναδικά γραφικά σχέδια. Τέλεια για διασκεδαστικές εκδρομές ή συμπλήρωση, σορτς Lee στηρίζουν τις σύγχρονες ανάγκες μόδας για όλους. Η συλλογή των φόρμας του Lee δείχνει την στήριξη της μάρκας στο στυλ και τη λειτουργικότητα. Από τα κλασικά μεντα ζάπια με μια ιστορική επιρροή ως τα μοντέρνα, ελαφριά σχέδια για μεταβατική καιρική συνθήκη, φόρμες Lee είναι βασικά για το γκαρνταρόμπα που επικαλύπτουν ευκολά οποιαδήποτε ενδυμασία.