Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Guess

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Guess
Το Guess, το αίσθημα της Αμερικανικής μόδας από το 1981, έχει γίνει σύνθετο με τον στυλ και την κομψότητα. Ίδρυσε το Guess οι αδελφοί Marciano - Paul, Maurice, Armand και Georges - και έχει κατακτήσει θέση ηγέτη στον παγκόσμιο χώρο της σύγχρονης μόδας. Με την υποσχέση για να παρέχει υψηλής ποιότητας και εξελιγμένα σχέδια, το Guess έχει συνεχώς εξελιχθεί για να ανταποκριθεί στην αλλαγή του χώρου της μόδας. Τα τελευταία χρόνια, το Guess έχει συνεχίσει να εξελίσσει την προσφορά του, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών και μεταφορές, εγγυώντας ότι παραμένουν σταθερή στολή σε κάθε γκαρνταρόμπα.
Συμπερασματικά, το Guess έχει γράψει μια διαδρομή στον χώρο της μόδας με την συνεχή παροχή εξελιγμένων σχεδίων και ποιοτικών προϊόντων. Από τα ικανά του δεντρέλια έως τις τσάντες, τα τσάνια, τα εξωτερικά, τα παπούτσια και τα σουίτ σομαρτχάους, το Guess συνεχίζει να είναι μια έμπειρη μάρκα για αυτούς που αναζητούν να κάνουν ένα διαφορετικό κίνημα με το στυλ τους. Με μια πλούσια ιστορία και μια υποσχέση για εξελιγμό, το Guess συνεχίζει να είναι στο επάνω μέρος της μόδας, αντανακλώντας το πνεύμα της σύγχρονης Αμερικανικής γλαμούρας.

Προσπεράστε σε μια Μόδα Ιστορίας όπου η Τεχνολογία συναντά την Θερμότητα.

Τα Guess Jeans, το ιστορικό προϊόν της μάρκας, εξελίχθηκαν τον κόσμο της μόδας με τα στενά-φορτωμένα, προστασία-βρεγμένα δενέμι του 1980. Αυτά τα ντενέμια αντιπροσωπεύσαν το πνεύμα της εποχής, γίνοντας ένας απαραίτητος κατασκευαστής για τους μόδαμα κατανόητους. Τα τσάνια και τα τσάντες Guess είναι ένα σύμβολο ηρεμίας και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένα με την προσοχή στην λεπτομέρεια, συνδυάζουν τα εξελιγμένα σχέδια με την πρακτικότητα. Από τις λεπτές τσάντες μέχρι τις εστιασμένες τσάντες-μεσαίου μήκους του Guess, το Guess προσφέρει μια διάφορη συλλογή που εξατομικεύεται σε διάφορα στυλ και για διάφορες εκδηλώσεις.
Η Τσάντα-μεσαίου μήκους Crossbody του Guess είναι το επίπεδο της απλής κομψότητας. Σχεδιασμένη για την ενδιαφέρουσα γυναίκα στα ταξίδια, σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα αναγκαία σας στοιχεία με στυλ. Με το ρυθμιζόμενο στραπέτο και το σήματα του Guess, αυτή η τσάντα συνδυάζει με ευκολία τη μόδα με τη λειτουργικότητα. Όταν έρχεται η κρύα εποχή, η Μπουφάν Puffer του Guess είναι η κατάλληλη επιλογή. Αυτές οι μπουφάν ενώνουν τη μόδα με την θερμότητα, διαθέτοντας σύγχρονα σχ