Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

New Era

New Era
Σχετικά με New Era
Η Νέα Εποχή είναι μια διεθνώς γνωστή μάρκα που έχει αφήσει μια αμετάβλητη ιστορία στον κόσμο της κράνας. Ιδρυμένη το 1920 από τον Ehrhardt Koch, η εταιρεία ιδρύθηκε στο Buffalo, Νέα Υόρκη με την ιδέα να επανασχεδιάσει τις κάπες για τις επαγγελματικές ομάδες μπέιζμπολ. Η άσχετη τους στήριξη στην ποιότητα, την καινοτομία και την πραγματική κατασκευή ταυτοχρόνως έθεσαν τους ως τον επίσημο παρόχο κάπας για τη Major League Baseball (MLB) το 1934. Αυτή η καθοριστική στιγμή δεν μόνο επιβεβαίωσε τη θέση της Νέας Εποχής στον αθλητικό κόσμο, αλλά και έθεσε τον βασικό καμβά για την πορεία τους προς το γένος της ικανής streetwear μάρκας.
Κατά τις δεκαετίες, η Νέα Εποχή συνεχίστηκε να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της, προσφέροντας μια μεγάλη επιλογή κράνων, ενδύματος και αξεσουάρ. Τα καπάκια, τα καπάκια και τα beanies της μάρκας έχουν γίνει σύμβολα της διεθνούς μόδας, συνηθίζονται από αθλητές, μουσικούς και οπαδούς από όλο τον κόσμο. Η στήριξή τους στην καινοτομία, το στυλ και την ποιότητα έχει επιβεβαιώσει τη θέση τους στον κόσμο της μόδας και εγνωρίσει τους στους fans από διαφορετικές διαμορφώσεις. Με μια ευρεία γκάμα επιλογών κράνου και ενδύματος, η Νέα Εποχή συνεχίζει να είναι μια δυνατή δύναμη στην διασταύρωση του αθλητισμού και της διεθνούς μόδας.

Η Νέα Εποχή είναι μια Μνήμη από Ικανά Κράνα

Τα καπάκια Νέας Εποχής είναι ο απόλυτος τύπος του στυλ, συνδυάζοντας διεθνή μόδα με την αθλητική κληρονομιά. Γνωστά για τα σημαντικά τους 59FIFTY fitted caps, αυτά τα καπάκια χαρακτηρίζονται από την δομημένη τους διαμόρφωση, τα υψηλής ποιότητας υλικά και το ιδιαίτερο πλατό καπάκι. Τα καπάκια Νέας Εποχής είναι διαθέσιμα σε μια επιρροή χρωμάτων, σχεδίων και συνεργασιών με εικονικούς ήρωες της διεθνούς μόδας. Απευθύνοντας τον κοινό με την μόδα στους γυναίκες των σημερινών ημερών, τα Καπάκια Νέας Εποχής για Γυναίκες προσφέρουν μια ποικιλόμορφη γκάμα κράνων ιδιαίτερα σχεδιασμένα για να ενσωματώνουν το φεμινιστικό στυλ των γυναικών. Τα καπάκια Νέας Εποχής για Άντρες αποτυπώνουν ένα άφθονο κουλτούρα που ανταποκρίνεται στην σημερινή αρσενικότητα. Αν είναι ένα κλασικό 59FIFTY fitted cap ή ένα τρένκερ καπάκι, οι άντρες μπορούν να βρουν το ιδανικό εξοπλισμό για να ενισχύσουν τα looks τους και να εκφράσουν την ιδιαίτερη τους ταυτότητα.
Η γκάμα κ