Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Reebok Classics

Reebok Classics
Σχετικά με Reebok Classics
Reebok Classics, ένα αιώνιο είδος αθλητικού ρούχου, είναι συνώνυμο με αξέχαστη υποδήματα και ρούχα, γνωστά για τη σύνθεσή τους στο στιλ και την επίδοση. Το διάσημο μάρκα ιδρύθηκε το 1958 στο Bolton, Lancashire, Αγγλία από τον Willian Foster. Αρχικά εξασφαλίστηκε η γνωστοποίησή του για τη δημιουργία επιχειρηματικών αθλητικών παπουτσιών, και μέχρι το 1979 η εταιρεία είχε υιοθετήσει το όνομα ´´Reebok´´, εμπνευσμένο από ένα Αφρικανικό γαζέλι του ίδιου ονόματος, το οποίο γνωρίζεται για την ταχύτητά και την ευκινησία του. Το Freestyle, σχεδιασμένο ειδικά για τις γυναίκες, εξεγέρθηκε την αγορά των αθλητικών παπουτσιών με την επέμβαση εντυπωσιακών χρωμάτων και μια υψηλή συνέντευξη.
Προχωρήστε στο τρέχον, και Reebok Classics συνεχίζει να είναι επιτυχημένο ως διεθνής μάρκα ζωής. Ενώ κρατά την θρησκεία για τα κλασικά σχέδια, η μάρκα έχει συνεχώς εξελιχθεί για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών. Reebok Classics τώρα αποτελεί σύμβολο της αυθεντικότητας και της νοσταλγίας, που συνδέει γενιές τρέντσετ, sneakerheads και λάτρεις του αθλητικού ρούχου. Reebok Classics συνεχίζει να είναι μια ισχυρή δύναμη στον κόσμο του αθλητικού ρούχου, διασυνδέοντας τη νοσταλγία, το στιλ και την επίδοση για να δημιουργήσει μια μάρκα που συναινεται με γενιές του παρελθόντος και του παρόντος.

Το Reebok Classics προσφέρει σημαντικά υποδήματα και αξέχαστα ρούχα

Η συλλογή Reebok Classics clothing είναι μια επέκταση της φιλοσοφίας της μάρκας - μια σύνθεση αξέχαστου στιλ και μοντέρνας άνεσης. Από κλασικά τρακάκια και μπλούζες μέχρι γραφικά μπλουζάκια και μπουφάν, η γραμμή ρούχων περιεχει το πνεύμα του αθλητικού ρούχου με μια μόδα μπροστά. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, εγγυώντας αντοχή και στιλ που μπορεί να δοκιμαστεί τον χρόνο. Η Reebok Classics men´s clothing προσελκύει μια μείγμα από σύγχρονα αισθητικά και βιταμίνες χαρμάν. Από τα ρετρό εμπνευσμένα ανεμοπροστατευτικά μέχρι τα ζεστά καλτσόνια με λαιμόκοψη, η συλλογή των άνδρων εορτάζει την κληρονομιά της μάρκας, ενώ συμπεριλαμβάνει και σύγχρονα στοιχεία σχεδίασης.
Η γκάμα Reebok Classics women´s clothing απελευθερώνει υπερηφάνεια και κομψότητα. Συνδυάζοντας ρετρό συνοδευτικά με μοντέρνα πασίγνωστα, η συλλογή προσφέρει μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των συμπαγών ελαστικών, των υπερσελίδων τες και των στιλάτων τρύπας. Reeb