Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Roxy

Roxy

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Roxy
Η Roxy, μια εμβληματική μάρκα που διατίθεται στο Dressinn, είναι μια ιστορική επιτυχία μόδας που συνδυάζει λειτουργικότητα, άνεση και στυλ στο εύρος της για ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Με έμφαση στα εξωτερικά και ενεργητικά τρόπους ζωής, η Roxy έχει γίνει μια αγαπημένη μάρκα μεταξύ των γυναικών που θεωρούν την περιπέτεια και την αυτοεκφρασία σαν πολύτιμες αξίες. Είτε παίζετε στις πίστες, πετάτε τις κυματομορφές ή εξερευνάτε τον πόλεμο της πόλης, η Roxy παρέχει την τέλεια ένωση μεταξύ μόδας και επίδοσης. Η Roxy ιδρύθηκε το 1990, ως ένα ηγετικό εταιρεία ρούχων για surf και snowboard. Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη απαίτηση για ρούχα γυναικείας αθλητικής, η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια μάρκα συγκεκριμένα για τις γυναίκες αθλητές και τους εξωτερικούς ατόμους. Η Roxy γεννήθηκε με μια αποστολή να ενισχύσει τις γυναίκες μέσω των καινοτόμων και κομψών προϊόντων της. Η Roxy είναι μια μάρκα που επικεντρώνεται στις γυναίκες που αναζητούν περιπέτεια, στυλ και λειτουργικότητα στα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ τους. Με μια πλούσια ιστορία που βαδίζει τα βήματά της στον κόσμο των αθλητικών δραστηριοτήτων και των εξωτερικών δραστηριοτήτων, η Roxy συνεχίζει να ενδυναμώνει τις γυναίκες να γιορτάζουν τις πάσες τους και να εκφράζουν την ατομικότητά τους μέσω των υψηλής ποιότητας και κομψών προϊόντων τους. Είτε παίρνετε μέρος στις κυματομορφές, εξερευνάτε την θαυμάσια εξωτερική φύση ή απλά ψάχνετε για κάθεμέρισμα, η Roxy έχει κάτι για κάθε γυναίκα που θέλει να ζήσει τη ζωή της με το μέγιστο.
Ανακαλύψτε την Περιπέτεια και το Στυλ με τη Roxy

Τα ρούχα της Roxy εμπνέουν έναν νεανικό και ζωντανό πνεύμα, με σχέδια που συνδυάζουν ευέλικτα τη μόδα με τη λειτουργικότητα. Από εκπληκτικά ρούχα μέχρι ενεργητικά αθλητικά ρούχα, η Roxy προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε περίσταση. Είτε ψάχνετε για μόδας μπλούζες, άνετα μπλούζια, ή ευέλικτα μαγιό, η Roxy έχει όλα σας πουθενά με τα υψηλής ποιότητας ύφασματα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα Roxy t-shirts είναι ένα βασικό στοιχείο του γκαρνταρόμπι, για τις γυναίκες που αξιολογούν την άνεση και το στυλ. Με τα ελαφριά ύφασματα και τις ευρύχωρες γραμμές τους, τα Roxy t-shirts προσφέρουν την τέλεια καμβά για να εκφράσετε την προσωπικότ