Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Sebago

Sebago
Σχετικά με Sebago
Η Sebago, μια διάσημη μάρκα παπουτσιών, έχει θεσπιστεί ως έμβλημα ατελείωτης μόδας και εξαιρετικής κατασκευής. Η Sebago ιδρύθηκε το 1946 και έχει κερδίσει μια φήμη για την παραγωγή υψηλής ποιότητας παπουτσιών που συγχωνεύουν την παραδοσιακή κληρονομιά του Νέας Αγγλίας με τον σύγχρονο σχεδιασμό. Με μια ευρεία γκάμα επιλογών χρωμάτων και μια εποχιακή σχεδίαση, τα Sebago Docksides έχουν γίνει η προτεινόμενη επιλογή για όσους αναζητούν έναν ένστικτο και εξαντλητικό παπούτσι που φέρει έναν απλό αποτέλεσμα. Αν είστε σημαδένετε επάνω στα ανοιχτά θάλασσα ή σας κυλάει στην πόλη, το εποχιακό φάσμα των παπουτσιών Sebago προσφέρει μια τέλεια λειτουργική και στιλιστική ενώση. Αγοράστε την πιο στιλάτη και εξαιρετική συλλογή παπουτσιών Sebago στο Dressinn online.
Η Sebago έχει δημιουργήσει μια κληρονομιά της κλασικής κατασκευής παπουτσιών από την ίδρυσή της το 1946. Με την υποσχέση υψηλής ποιότητας, μόνιμης σχεδίασης και προσοχή στις λεπτομέρειες, η Sebago συνεχίζει να δημιουργεί παπούτσια που φιλοξενούνται από άνδρες και γυναίκες ολόκληρο τον κόσμο. Αναδείχθηκαν τα ιδιαίτερα πλοίαρχικά παπούτσια, οι κομψές επιλογές για άνδρες και γυναίκες ή η αγαπημένη συλλογή Docksides, η Sebago παραμένει ένα σύμβολο ατελείωτης μόδας και εξαιρετικής κατασκευής.

Τα παπούτσια Sebago είναι μια Κληρονομιά Κλασικής Κατασκευής Παπουτσιών

Τα παπούτσια Sebago είναι το επίπεδο της κομψότητας και της αντοχής, αποτελώντας μια ισορροπημένη μείγμα από στιλ και λειτουργικότητα. Κάθε ζεύγος είναι με επιμέλεια κατασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά και τεχνικές παραδοσιακής κατασκευής, διασφαλίζοντας μη τυπική άνεση και διάρκεια. Από τα κλασικά πλοίαρχικά παπούτσια μέχρι τα πολυταπεθαινά φρένια και τα μοντέρνα μποτάκια, η Sebago προσφέρει μια ποικιλόμορφη γκάμα επιλογών παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες. Η Sebago προσεγγίζει το επιλεκτικό γούστο των άνδρων που αξιολογούν μια σφιχτή και πολυτελή εμφάνιση. Η συλλογή παπουτσιών Sebago για άνδρες δείχνει μια γκάμα σοφιστικών σχεδίων, από τα ιδιαίτερα πλοίαρχικά παπούτσια μέχρι τα δυνατά μποτάκια και τα κομψά παπούτσια ντύσιμο. Με την επιμέλεια στις λεπτομέρειες και την υποσχέση να χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα υλικά, τα παπούτσια για άνδρες Sebago εκφράζουν την εμπιστοσύνη και την κομψότητα.
Η Sebago εξουσιοδοτεί τις γυναίκες με παπούτσια που ταιριάζο