Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Eastpak

Eastpak
Σχετικά με Eastpak
Η Eastpak είναι μια διάσημη μάρκα που έχει επαναστατήσει τον κόσμο των τσαντών και των αποσκευών από την ίδρυσή της. Επιμελώντας την λειτουργικότητα, την αντοχή και το σύγχρονο design, η Eastpak έχει γίνει συνώνυμο με υψηλής ποιότητας τσάντες που προσαρμόζονται στις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών, των ταξιδιωτών της πόλης και των επιλογής προσωπικού. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1952 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Εντοπίζοντας τις αλλαγές που αφορούν τους μαθητές και τους ταξιδιώτες, η Eastpak εισήγαγε τις ειδικές της πλάτης, συνδυάζοντας λειτουργικότητα με τον τρόπο ζωής της πόλης. Η Eastpak γρήγορα κερδίστηκε την δημοτικότητα μεταξύ των μαθητών και των κατοίκων της πόλης, γίνοντας ένα σύμβολο αυτοεπιδεικνύοντας την εξασφάλιση της διαφορετικότητας. Με την πέραση των ετών, η Eastpak συνεχίστηκε να εξελίσσει και να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της, εισάγοντας διάφορες γραμμές για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες. Συνδυάζοντας λειτουργικότητα, αντοχή και στυλ, τα προϊόντα της Eastpak έχουν γίνει απαραίτητα συντρόφια για εκείνους που αναζητούν εγγυημένες λύσεις αποθήκευσης χωρίς να σταματά το διαφορετικό design. Η Eastpak εξυπηρετεί τις διαφορετικές ανάγκες των σύγχρονων τρόπων ζωής, διασφαλίζοντας ότι τοις πελάτες της θα έχουν πάντα με ασφάλεια και στυλ.

Η Eastpak είναι ο πρωτοπόρος των λειτουργικών και μοντέρνων τσαντών

Οι πλάτες της Eastpak έχουν γίνει ένα αξεπέραστο σύμβολο της απόφασης της μάρκας να συνδυάσει το στυλ με την λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες με επιστημονικά χαρακτηριστικά όπως γεμάτες θήκες laptop, πολλαπλά μηχανισμούς οργάνωσης και αυτονομητικούς ραφές, αυτές οι πλάτες προσφέρουν την τέλεια συνδυασμό πρακτικότητας και σύγχρονου design. Είτε για καθημερινή μετακίνηση, εξωτικές περιπέτειες ή ταξίδια, οι πλάτες της Eastpak προσφέρουν εγγυημένες λύσεις αποθήκευσης χωρίς να σταματά το στυλ. Σχεδιασμένες για εκείνους που αναπολούν τις περιπέτειες, τα σακίδια της Eastpak είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν τις αρκετές δοκιμές του ταξιδιού και της εξωτικής εξερεύνησης. Με χώρους αποθηκευτικούς χώρους, ανθεκτικά υλικά και επιβεβαιωμένα χερούλια, αυτά τα σακίδια προσφέρουν αρκετό χώρο φυλάσσοντας την εύκολη μεταφορά τους. Είτε σας έρχεστε για ένα μικροτερο ταξίδι το Σαββατοκύριακο ή για μι