Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Tcx

Over Tcx
"Tcx, een gerenommeerde naam in de wereld van motorlaarzen, staat als een testament voor precisietechniek. Al meer dan een halve eeuw is Tcx synoniem met innovatie en prestaties, en voldoet aan de behoeften van motorrijders die zowel stijl als veiligheid zoeken. Met een onvermoeibare toewijding aan bescherming en comfort voor motorrijders, heeft Tcx zijn plaats als wereldleider in motorlaarzen versterkt. In de loop der jaren hebben ze hun vakmanschap verfijnd en een reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid.
In 1999 werd Tcx officieel geboren om hun passie en toewijding in een uniek merk te kanaliseren. De erfenis van Tcx in motorlaarzen is een bewijs van hun toewijding aan de veiligheid, comfort en stijl van motorrijders. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan innovatie blijft Tcx de standaard zetten voor motorlaarzen en het vertrouwen winnen van motorrijders over de hele wereld.

Vakmanschap in motorlaarzen

Gemaakt voor motorrijders, door motorrijders, bieden ze de perfecte mix van bescherming, comfort en stijl. Tcx-laarzen hebben een robuuste constructie met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de uitdagingen van de weg. Of je nu een ervaren motorrijder bent of een beginner, Tcx heeft een scala aan laarzen die aan jouw behoeften voldoen. Tcx-motorlaarzen zijn ontworpen om de ultieme rijpartner te zijn. Met een focus op veiligheid zijn deze laarzen uitgerust met verstevigde enkel- en scheenbeenbescherming en duurzame zolen die optimale grip bieden. Tcx-motorlaarzen voor heren bieden een divers scala aan stijlen en functionaliteiten. Van stijlvol tot avontuurlijke laarzen voor off-road liefhebbers, Tcx heeft voor elke motorrijder wat wils. Elk paar is zorgvuldig ontworpen om maximale bescherming te bieden zonder concessies te doen aan het uiterlijk. In het besef dat vrouwelijke rijders unieke behoeften hebben, biedt het een toegewijde lijn van Tcx-motorlaarzen voor dames. Deze laarzen zijn niet alleen ontworpen voor topbescherming, maar ook voor een comfortabele pasvorm die specifiek is afgestemd op de voeten van vrouwen. Van klassieke cruiser laarzen tot sportieve opties, Tcx zorgt ervoor dat motorrijders in stijl en vertrouwen kunnen rijden. Voor motorrijders die te maken hebben met onvoorspelbare weersomstandigheden, zijn Tcx Goretex-laarzen de perfecte oplossing. Deze laarzen hebben een waterdicht en ademend Goretex-membraan, zodat je voeten zelfs in de meest barre omstandigheden droog en comfortabel blijven. Of je nu door regen of zonneschijn toert, Tcx Goretex-laarzen hebben je gedekt."