Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Sidespin

Sidespin
Σχετικά με Sidespin
Η μάρκα Sidespin είναι ένα διάσημο γκρεμίστρια πάνελ. Λανσαρίστηκε από τον Emilio Forcher το 1994. Ο Emilio γίνεται διευθυντής, προπονητής, πρωταγωνιστής, δάσκαλος και πρωτοπόρος. Έχει μια ενεργή σημασία στην ιστορία του αθλητισμού. Αυτή η μάρκα έχει την διάθεση να παρέχει τα καλύτερα πάνελ του τένις παντού στον κόσμο. Είχε τη γραφειοκράτησή του στην Αργεντινή και έπειτα παρέχει τα καλύτερα λεπτά στα αγορά. Η μάρκα είναι υποχρεωμένη να παρέχει προϊόντα που δημιουργούνται από υψηλής ποιότητας υλικά. Αυτά τα προϊόντα δείχνουν πάθος για αυτό το σπορ και συμπεριλαμβάνουν τις τελευταίες δημιουργίες στην αγορά.

Λόγω της υψηλής ποιότητας, αυτά τα προϊόντα είναι οι ηγέτες στον κόσμο του padel που έχουν αποφασίσει να παίξουν για αυτή τη μάρκα. Αυτή η μάρκα επιθυμεί να είναι μια μάρκα αναφοράς για τον κόσμο του padel προσπαθώντας να είναι ενημερωμένος όπου και αν αυτό το σπορ γίνεται.

Η συλλογή Sidespin ρούχων και προϊόντων

Τα πάνελ Sidespin έχουν συνήθως οριακές διαστάσεις στο μέγεθος που ορίζονται από τις αρχές διαχείρισης του σπορ. Το μέγεθος, η πλάτος και οι τελικές διαστάσεις της περιπερασμένης επιφάνειας του πάνελ έχουν εκφραστεί μέσα από αυτούς τους κανόνες. Τα πάνελ έρχονται σε διαφορετικές βάρδιες για να ικανοποιήσουν διάφορους φωνητικούς τόνους. Τα βαρύτερα πάνελ παρέχουν περισσότερη δύναμη, ενώ τα ελαφρύτερα παρέχουν μεγαλύτερη έλεγχο.
Τα τσάντες γκρεμίστριας Sidespin είναι σημαντικά αξεσουάρ για την ασφάλεια και τη μεταφορά των αθλητικών πάνελ όπως τα πάνελ του τένις, των τενισμού, του μπάντμιντον και του σκουσά. Αυτές οι τσάντες έχουν αναπτυχθεί για να φυλάξουν τα πάνελ σας ασφαλή από τα κλιμάκια, ενώ επίσης προσφέρουν έναν χώρο αποθήκευσης για επιπλέον εξοπλισμό και προσθήκες.
Η γυναικεία ρούχα Sidespin σχεδιάστηκαν για να παρέχουν άνεση, ελευθερία κίνησης και τόνο ενώ επιτρέπουν στους εκπαιδευτές να δραστηριοποιήσουν το καλύτερό τους στο γήπεδο. Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει φόρεμα, πολό T-shirts, κάλτσες, μπλούζες, λαστιχένια, μάσκες προσώπου, βαμβακερά χεριών και γόνατα και πολλά άλλα είδη ρούχων. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα υλικά, εκτυπώσεις και στυλ.
Τα κράματα Sidespin padel είναι συνήθως δημιουργημένα από φυσικά υλικά, συχνά από μια μείγμα από λάστιχο, καουτσούκ ή συνδυασμένα