up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sidespin

Padel-rackets

Padel-rackets

Tassen voor padelrackets

Tassen voor padelrackets

Herenkleding

Herenkleding

Categorieën

Dames Kleding

Heren Kleding

Padel Rackets

Tassen

Alles( Sidespin )

Sidespin

Sidespin is een beroemd merk van paddle rackets. Het werd gelanceerd door Emilio Forcher in 1994. Emilio werd een coach, trainer, promotor, leraar en pionier. Hij heeft een actieve belangrijkheid in de geschiedenis van de sport. Dit merk heeft de reputatie om de beste paddle tennisschoenen over de hele wereld te leveren. Hij had zijn fabriek in Argentinië en daarna leverde hij de beste bladen aan de markten. Het merk is toegewijd om producten te leveren die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Deze producten tonen passie voor deze sport en bevatten de nieuwste creaties op de markt. Door de hoge kwaliteit waarde zijn deze producten leidende figuren in de wereld van het paddle tennis die besloten hebben om voor dit merk te spelen. Dit merk verlangt ernaar om een referentiemerk te zijn voor de wereldwijde padel die eropuit is om actueel te zijn waar deze sport ook wordt gespeeld.

De collectie kleding en producten van Sidespin

Sidespin padel rackets hebben meestal gedetailleerde maatlimieten die zijn vastgesteld door de beheersorganen van de sport. De grootte, breedte en ultieme doorboorde oppervlaktedimensies van de racket worden uitgedrukt binnen deze regels. Padel rackets zijn verkrijgbaar in verschillende gewichtsvarianten om verschillende speeltonen tegemoet te komen. Zwaardere rackets bieden meer kracht, terwijl lichtgewicht rackets meer controle bieden.
Sidespin racket tassen zijn belangrijke accessoires voor het beschermen en vervoeren van sportrackets zoals padel rackets, tennis rackets, badminton rackets en squash rackets. Deze tassen zijn ontworpen om uw rackets veilig te houden van barsten, terwijl ze ook een opslagruimte bieden voor extra uitrusting en toevoegingen.
Het herenkleding van Sidespin omvat T-shirts, sokken, onderlagen, jassen, halsdoeken, gezichtsmaskers, arm- en beenwarmers en andere kledingstukken. Veelzijdig en comfortabel, verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en designs. Deze kleding is verkrijgbaar in verschillende materialen, prints en stijlen.
Sidespin dameskleding is ontwikkeld om comfort, bewegingsvrijheid en toon te bieden, terwijl prestaties op het veld op het beste niveau gebracht kunnen worden. De damescollectie bevat jurken, polo's, shirts, sokken, broeken, trainingspakken, polsbandjes en nog veel meer.
Sidespin padel grepen zijn meestal gemaakt van kunstmatige materialen, vaak een mix van schuim, rubber of synthetische mengsels. Deze materialen bieden een geschikt evenwicht tussen demping, vochtabsorptie en duurzaamheid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden