Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sidespin

Sidespin
Noin Sidespin
Sidespin on kuuluisa mailapelin välineiden tuotemerkki. Se lanseerasi Emilio Forcher vuonna 1994. Emilio on toiminut valmentajana, kouluttajana, edistäjänä, opettajana ja pioneereina ja hänellä on aktiivinen merkitys urheiluhistoriassa. Tämä merkki on saanut maineen tarjota parhaita mailapelin välineitä ympäri maailmaa. Hänellä oli tehtaansa Argentiinassa ja sitten hän toi parhaita lautoja markkinoille. Merkki sitoutuu tuottamaan tuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Nämä tuotteet osoittavat intohimoa tähän lajiin ja sisältävät markkinoilla olevat uusimmat luomukset. Korkean laadun ansiosta nämä tuotteet ovat maailman padel-maailmassa johtavia hahmoja, jotka päättivät pelata tällä merkillä. Tämä merkki haluaa olla viite-merkki maailman padel-maailmassa. Sidespinin vaatetus- ja tuotevalikoima

Sidespinin padel-laudat typistyvät yleensä lajin säännöstöjen asettamien yksityiskohtaisten koko-rajoitusten mukaisesti. Laudan koko, leveys ja lopullinen reikäpintojen mitat ilmaistaan ​​näissä säännöissä. Padel-laudat tulevat eri paino-variaatioina, jotta eri soittotyylejä voidaan sopivasti tukea. Raskaammat laudat tuovat enemmän voimaa, kun taas kevyemmät laudat tarjoavat paremman hallinnan.
Sidespinin laukut ovat tärkeitä tarvikkeita, joiden avulla suojataan ja kuljetetaan kuten padel-laudat, tennis-laudat, sulkapallolaudat ja squash-laudat. Nämä laukut on suunniteltu suojaamaan särkymästä lautasi, samalla tarjoten säilytystilan lisävarusteille ja lisäyksille.
Sidespinin miestenvaatetus sisältää T-paitoja, sukkia, aluspukuja, takkeja, kaulaliinoja, kasvomaskit, käsien ja jalkojen lämmittimet sekä muita vaatteita. Monikäyttöinen ja mukava, saatavana eri väreissä, painatuksissa ja suunnitteluissa. Nämä vaatteet ovat saatavana eri materiaaleissa, painatuksissa ja tyyleissä.
Sidespinin naistenvaatetus on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, liikkumisvapautta ja sävyä, jotta esiintyjät voivat toimia parhaalla mahdollisella tavalla kentällä. Naistenvalikoima sisältää mekkoja, piképaitoja, paidat, sukat, housut, treenitakit, ranneremmet, liivit ja paljon muuta.
Sidespinin padel-otelaudat on yleensä valmistettu keinotekoisista materiaaleista, usein foam-, kummi- tai synteettisistä seoksista. Nämä materiaalit tarjoavat sopivan tasapainon iskunkestävyydestä, kosteuden absorboinnista ja kestävyydestä.