Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Sidespin

Sidespin
Information för Sidespin
Sidespin är ett berömt paddelracketmärke. Det lanserades av Emilio Forcher 1994. Emilio blir tränare, lärare, promotor och pionjär. Han har en aktiv betydelse i sportshistorien. Detta märke har rykte om att ge de bästa paddeltennisslagen runt om i världen. Han hade sin fabrik i Argentina och sedan tillhandahöll han de bästa bladen till marknaderna. Märket är angeläget om att tillhandahålla produkter som är gjorda av högkvalitativa material. Dessa produkter visar passion för denna sport och inkorporerar de senaste skapelserna på marknaden. På grund av högkvalitetsvärde är dessa produkter ledande figurer i paddeltennisvärlden som bestämde sig för att spela för detta märke. Detta märke vill vara ett referensmärke för den globala padelarbetet för att vara aktuell var som helst denna sport utförs.

Sidespins kollektion av kläder och produkter

Sidespins paddelracket har vanligtvis detaljerade storleksbegränsningar som sätts av sportens styrande organ. Storleken, bredd och slutliga perforerade ytdimensioner av racketen uttrycks inom dessa regler. Padelracket finns i olika tyngdvarianter för att passa olika toner. Tyngre racketar presenterar mer kraft, medan lättare racketar ger större kontroll.
Sidespins racketväskor är viktiga tillbehör för att skydda och transportera sportracket som paddelracket, tennisslagen, badmintonslagen och squaschracket. Dessa väskor är utformade för att hålla dina racketar säkra från sprickor, samtidigt som de också erbjuder en förvaringsplats för extra utrustning och tillbehör.
Sidespins herrkläder inkluderar T-shirts, strumpor, baslager, jackor, halsdukar, ansiktsmasker, arm- och benvärmare och andra plagg. Mångsidig och bekväm, tillgänglig i olika färger, tryck och mönster. Dessa kläder finns i olika material, tryck och stilar.
Sidespins damkläder är utformade för att ge bekvämlighet, rörelsefrihet och ton medan utövarna kan agera på bästa sätt på banan. Damkollektionen inkluderar klänningar, polotröjor, skjortor, strumpor, byxor, träningsoveraller, armband, västar och mycket mer.
Sidespins paddelgrepp är vanligtvis gjorda av konstgjorda material, ofta en blandning av skum, gummi eller syntetiska blandningar. Dessa material ger ett lämpligt balans mellan dämpning, fuktabsorption och hållbarhet.