Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Garmin

Garmin
Σχετικά με Garmin
Ανακαλύψτε τη δύναμη της Garmin στο Swiminn, την τελική σας διαδρομή για εξοπλισμό και αξεσουάρ για την κολύμβηση. Η Garmin, η ηγέτης στην πολυτελή και εξωτερική τεχνολογία, προσφέρει ένα σύνολο προϊόντων που σχεδιάστηκαν για να εκτεθεί η εμπειρία σας με την κολύμβηση. Με προηγμένες λειτουργίες, ακριβή εντοπισμό και διάρκειας κατασκευές, η Garmin εξοπλίζει τους κολύμβητες όλων των επιπέδων με τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιταχύνουν την απόδοσή τους και να επιτύχουν τους στόχους τους. Με τη σειρά ρολογιών κολύμβησης, ενεργειακών εντοπιστών και των πολυαθλητικών ρολογιών smartwatch της Garmin, το Swiminn προσφέρει την τέλεια επιλογή για κολύμβητες όλων των επιπέδων. Είτε ψάχνετε να παρακολουθήσετε την απόδοσή σας, να βελτιώσετε την τεχνική σας ή να εξερευνήσετε νέα σημεία κολύμβησης, η Garmin παρέχει τα εργαλεία και την τεχνολογία για να κάνετε τον καλύτερο δυνατό εκμετάλλευση του χρόνου σας στη θάλασσα. Καταδυθείτε στον κόσμο της Garmin στο Swiminn και ανακαλύψτε το πολυτελές δυναμικό της κολύμβησής σας.

Ξεκινήστε την εξέλιξη σας στη θάλασσα με την Garmin

Τα ρολόγια κολύμβησης της Garmin είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένα για να παρέχουν ακριβή εντοπισμό και σημαντικά μετρήσεις για τους κολύμβητες. Αυτά τα ρολόγια προσφέρουν λειτουργίες όπως μετρητή αγωγών, αναγνώριση αγωγού, εντοπισμό απόστασης και βαθμολογίες SWOLF για τη μέτρηση της αποδοτικότητας. Με κατασκευές αδιάβροχες, λεπτά εμφανίσεις και προσαρμοσμένα πεδία δεδομένων, τα ρολόγια κολύμβησης της Garmin βεβαιώνουν ότι μπορείτε να εστιάσετε στη τεχνική σας και την πρόοδό σας. Τα ενεργειακά εντοπιστές της Garmin για την κολύμβηση έχουν σχεδιαστεί για να καταγράψουν πλήρη δεδομένα κατά τις περιόδους κολύμβησης. Αυτά τα κομπακτά Συσκευές προσφέρουν λειτουργίες όπως εντοπισμό αγωγού, μετρητή χρονικής διάρκειας και θερμίδες που καταναλώνονται, δίνοντάς σας ενημερώσεις για την απόδοσή σας στην κολύμβηση. Με κατασκευές αδιάβροχες και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, τα ενεργειακά εντοπιστές της Garmin για την κολύμβηση είναι τέλεια για κολύμβητες που θέλουν να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να ορίσουν νέους στόχους. Αυτές οι ελαφριές και άνετες συσκευές μπορούν να είναι τοποθετημένες στο δάχτυλό σας.
Το Garmin Swim 2 είναι ένα ευρυγαίο