Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Garmin

Garmin
Noin Garmin
Tutustu Garminin voimaan Swiminn-verkkokaupassa, joka on täydellinen päämäärä uimareiden välineille ja tarvikkeille. Garmin, johtava liikuntaan ja ulkoiluun tarkoitettujen tuotteiden valmistaja, tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka nostavat uimakokemuksesi tasoa. Edistyksellisen teknologian, tarkan seurannan ja kestävien muotoilujen ansiosta Garmin tarjoaa kaiken tasoisille uimareille työkaluja, joilla he voivat parantaa suorituskykyään ja saavuttaa tavoitteensa. Swiminnin tarjoamalla Garminin uimakellojen, aktiivisuusseurantalaitteiden ja monilajilaitteiden valikoimalla löydät täydellisen ratkaisun kaikille uimareille. Olipa etsimässäsi suorituskyvyn seurantaa, tekniikan parantamista tai uusien uimapaikkojen tutkimista, Garmin tarjoaa työkalut ja teknologiat, joilla voit tehdä eniten ajastasi vedessä. Uppoudu Garminin maailmaan Swiminn-verkkokaupassa ja löydä uimapotentiaalisi.

Liuota potentiaalisi vesillä Garminin avulla

Garminin uimakellot on suunniteltu tarkkaan seurantaan ja uimareiden tarvitsemiin metriikkoihin. Nämä kellot tarjoavat ominaisuuksia, kuten lap-laskennan, stroke-tunnistuksen, matkan seurannan ja SWOLF-pisteiden mittaamisen tehokkuudesta. Vesitiiviillä muotoilulla, tyylikkäillä ulkoasuilla ja muokattavilla tietokentillä Garminin uimakellot varmistavat, että voit keskittyä tekniikkaan ja etenemiseen. Garminin aktiivisuusseurantalaitteet on suunniteltu kattamaan kaikki tarvitsemasi tiedot uimistunniltasi. Nämä kompaktit laitteet tarjoavat ominaisuuksia, kuten stroke-tunnistuksen, kesto-seurannan ja kulutetut kalorit, joiden avulla voit tutkia uimasuorituksiasi. Vesitiiviillä rakenteella ja pitkällä akunkestolla varustetut Garminin aktiivisuusseurantalaitteet ovat täydellisiä uimareille, joille on tärkeää seurata edistymistään ja asettaa uusia tavoitteita. Nämä kevyet ja mukavat laitteet voidaan käyttää rannekkeena.
Garmin Swim 2 on ominaisuuksiltaan runsas uimakello, jonka avulla voit parantaa suorituksiasi vedessä. Sisäänrakennetun GPS:n, syväveden sykemittauksen ja edistyneiden uintimittareiden ansiosta Swim 2 tarjoaa arvokasta tietoa uimien analysointiin ja tekniikan kehittämiseen. Sen tyylikkään muotoilun, helppolukuisen näytön ja avoveden uintitilan ansiosta Swim 2 on erinomainen valinta kaikille uimatasoille. Garmin Instinct 2 on kestävä GPS-älykello, joka sopii yhtä hyvin vedessä kuin maalla. Se on suunniteltu aventuristeille ja ulkoilmaihmisille ja se tarjoaa uinti-seurantatoimintoja, mukaan lukien stroke-tunnistus, matkan seuranta ja SWOLF-pisteet. Sen luotettavalla rakenteella, edistyneellä navigointitoiminnolla ja monilajitoiminnoilla Instinct 2 on täydellinen kumppani uimareille, jotka lähtevät vesiseikkailuihin.
Garmin Venu on monipuolinen älykello, joka tuo tyyliä ja toiminnallisuutta uimistunneillesi. Sisäänrakennetuilla toiminnallisuuksilla, mukaan lukien uinti, Venu tarjoaa tarkan seurannan uimamittareista, sykemittauksesta ja edistyneistä terveystiedoista. Garmin Epix on premium GPS-kartoituskello, joka on suunniteltu uimareille ja ulkoilmaihmisille. Sen edistyneillä seurantatoiminnoilla, monilajitoiminnoilla ja kestävällä rakenteella Epix on täydellinen kumppani uimareille, jotka lähtevät vesiseikkailuihin.