Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Garmin

Garmin
Over Garmin
Ontdek de kracht van Garmin bij Swiminn, uw ultieme bestemming voor zwemuitrusting en accessoires. Garmin, een leider in fitness- en outdoor-technologie, biedt een uitgebreide reeks producten die ontworpen zijn om uw zwemervaring te verhogen. Met geavanceerde functies, precieze tracking en duurzame designs, Garmin biedt zwemmers van alle niveaus de tools die ze nodig hebben om hun prestaties te maximaliseren en hun doelen te bereiken. Met Garmins reeks zwemhorloges, activiteitstrackers en multisportsmartwatches biedt Swiminn de perfecte selectie voor zwemmers van alle niveaus. Of u nu uw prestaties wilt bijhouden, uw techniek wilt verbeteren of nieuwe zwemplekken wilt verkennen, Garmin biedt de tools en technologie om het meeste uit uw tijd in het water te halen. Duik in de wereld van Garmin bij Swiminn en ontdek je zwempotentieel.

Ontketen je potentieel in het water met Garmin

Garmin´s zwemhorloges zijn speciaal ontworpen om accuraat te tracken en essentiële metrieken voor zwemmers te bieden. Deze horloges bieden functies zoals rondentellers, slagherkenning, afstandsvolgen en SWOLF-scores om efficiëntie te meten. Met waterbestendige designs, strakke esthetiek en aanpasbare datavelden zorgt Garmin zwemhorloges ervoor dat u zich kunt richten op uw techniek en vooruitgang. Garmin´s zwemactiviteitstrackers zijn ontworpen om tijdens uw zwemsessies uitgebreide gegevens te verzamelen. Deze compacte apparaten bieden functies zoals slagdetectie, duurvolgen en verbrande calorieën, waardoor u inzicht krijgt in uw zwemprestaties. Met waterbestendige constructie en lange batterijduur zijn Garmin zwemactiviteitstrackers perfect voor zwemmers die hun vooruitgang willen bijhouden en nieuwe doelen willen stellen. Deze lichtgewicht en comfortabele apparaten kunnen aan uw pols worden gedragen.
De Garmin Swim 2 is een veelzijdig zwemhorloge dat ontworpen is om uw prestaties in het water te verbeteren. Met ingebouwde GPS, onderwater hartslagsensor en geavanceerde zwemmetrieken biedt de Swim 2 waardevolle gegevens voor het analyseren van uw zwemmen en het verbeteren van uw techniek. Met zijn strakke design, gemakkelijk afleesbaar scherm en openwaterzwemmodus is het de perfecte keuze voor zwemmers van alle niveaus. De Garmin Instinct 2 is een robuuste GPS-smartwatch die evengoed thuis is in het water als op het land. Ontworpen voor avonturiers en outdoorliefhebbers, biedt Instinct 2 zwemtrackingfuncties, waaronder slagdetectie, afstandsvolgen en SWOLF-scores. Met zijn robuuste constructie, geavanceerde navigatie en multisportmogelijkheden is de Instinct 2 uw go-to-metgezel voor zwemmen en andere buitenactiviteiten.
De Garmin Venu is een veelzijdige smartwatch die stijl en functionaliteit aan uw zwemsessies geeft. Met ingebouwde activiteitsprofielen, waaronder zwemmen, biedt de Venu nauwkeurige tracking van uw zwemmetrieken, hartslagsensor en geavanceerde gezondheidsinzichten. De Garmin Epix is een premium GPS-mappinghorloge dat zich richt op zwemmers en outdoorliefhebbers. Met geavanceerde trackingfuncties, multisportmogelijkheden en een duurzame constructie is de Epix de perfecte metgezel voor zwemmers die op zoek zijn naar aquatische avonturen.