Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Garmin

Garmin
Information för Garmin
Upptäck kraften av Garmin hos Swiminn, din ultimata destination för simutrustning och tillbehör. Garmin, en ledare inom fitness och utomhus teknik, erbjuder ett omfattande sortiment av produkter som är utformade för att förbättra din simupplevelse. Med avancerade funktioner, exakt spårning och hållbara design, Garmin utrustar simmare av alla nivåer med de verktyg som de behöver för att maximera prestanda och uppnå sina mål. Med Garmins sortiment av simklockor, aktivitetsband och multisports smartklockor erbjuder Swiminn den perfekta urval för simmare av alla nivåer. Oavsett om du letar efter att spåra din prestanda, förbättra din teknik eller utforska nya simplatser, Garmin ger verktygen och tekniken för att utnyttja din tid i vattnet. Dyk in i världen av Garmin hos Swiminn och upptäck din simpotential.

Lösgör din potential i vattnet med Garmin

Garmins simklockor är speciellt designade för att ge exakt spårning och väsentliga mätdata för simmare. Dessa klockor erbjuder funktioner såsom varv räkning, slag identifiering, avståndsspårning och SWOLF-poäng för att mäta effektivitet. Med vattentäta design, släta estetik och anpassningsbara datafält, Garmins simklockor säkerställer att du kan fokusera på din teknik och utveckling. Garmins swimming aktivitetsband är designade för att fånga omfattande data under dina simsessioner. Dessa kompakta enheter erbjuder funktioner som slag detektering, varaktighetsspårning och förbrända kalorier, vilket ger dig insikter om din simprestanda. Med vattentålig konstruktion och lång batteritid, Garmins swim tracker är perfekta för simmare som letar efter att övervaka sin framgång och ställa nya mål. Dessa lätta och bekväma enheter kan bäras på din handled.
Garmin Swim 2 är en funktionell simklocka som är designad för att förbättra din prestanda i vattnet. Med inbyggd GPS, undervattens hjärtfrekvensövervakning och avancerade simmätdata, ger Swim 2 värdefulla data för att analysera dina simmar och förbättra din teknik. Dess släta design, lättlästa display och öppet-vatten simläge gör det till ett utmärkt val för simmare av alla nivåer. Garmin Instinct 2 är en robust GPS-smartklocka som är lika hemma i vattnet som på land. Designad för äventyrare och utomhusentusiaster, erbjuder Instinct 2 simspårningsfunktioner, inklusive slag detektering, avståndsspårning och SWOLF-poäng. Med sin robusta konstruktion, avancerad navigering och multisportfunktioner är Instinct 2 din go-to-följeslagare för simning och andra utomhusaktiviteter.
Garmin Venu är en mångsidig smartklocka som ger stil och funktion till dina simsessioner. Med inbyggda aktivitetsprofiler, inklusive simning, erbjuder Venu exakt spårning av dina simmätdata, hjärtfrekvensövervakning och avancerade hälsoupplysningar. Garmin Epix är en premium GPS-kartläggningsklocka som är designad för simmare och utomhusentusiaster. Med avancerade spårningsfunktioner, multisportfunktioner och hållbara konstruktioner är Epix den perfekta följeslagaren för simmare som ger sig ut på aquatiska äventyr.