up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Garmin

LØPING

LØPING

Sykling

Sykling

WELLNESS

WELLNESS

utendørs klokker

utendørs klokker

GPS UTENDØRS

GPS UTENDØRS

MULTISPORTER / SVEMMING

MULTISPORTER / SVEMMING

Avdelinger

Elektronikk

Gjenoppretting og Stell

Allt( Garmin )

Garmin

Oppdag kraften til GarminSwiminn, din ultimate destinasjon for svømmeutstyr og tilbehør. Garmin, en leder innen fitness og utendørsteknologi, tilbyr et omfattende utvalg produkter designet for å forbedre svømmeopplevelsen din. Med avanserte funksjoner, presis sporing og slitesterke design, utstyrer Garmin svømmere på alle nivåer med de verktøyene de trenger for å maksimere ytelsen og oppnå sine mål. Med Garmins utvalg av svømmeklokker, aktivitetsarmbånd og multisport smartklokker, tilbyr Swiminn det perfekte utvalget for svømmere på alle nivåer. Uansett om du ønsker å spore ytelsen din, forbedre teknikken eller utforske nye svømmeplasser, gir Garmin verktøy og teknologi for å utnytte tiden i vannet maksimalt. Dykk inn i verden av GarminSwiminn og oppdag svømmeevnene dine.

Gjør deg klar til å ta svømmeopplevelsen til nye høyder med Garmin

Garmins svømmeklokker er spesielt utformet for å gi nøyaktig sporing og nøkkelmetriske data for svømmere. Disse klokkene har funksjoner som telling av omganger, identifisering av stilart, sporing av avstand og SWOLF-skårer for å måle effektivitet. Med vanntette design, stilige estetikk og tilpassbare datafelt, sørger Garmins svømmeklokker for at du kan fokusere på teknikken og fremgangen. Garmins svømmeaktivitetsarmbånd er designet for å registrere omfattende data under svømmesesjonene dine. Disse kompakte enhetene tilbyr funksjoner som registrering av stilart, sporing av varighet og kaloriforbruk, som gir deg innsikt i svømmeytelsen din. Med vanntette konstruksjoner og lang batterilevetid er Garmins svømmeaktivitetsarmbånd perfekt for svømmere som ønsker å overvåke fremgangen og sette nye mål. Disse lette og behagelige enhetene kan bæres på håndleddet.
Garmin Swim 2 er en funksjonspakket svømmeklokke som forbedrer ytelsen i vannet. Med innebygd GPS, måling av hjerterytme under vann og avanserte svømmemetrikker gir Swim 2 verdifull data for å analysere svømmeturene dine og forbedre teknikken. Dens elegante design, lettlest skjerm og modus for åpenvannssvømming gjør den til et utmerket valg for svømmere på alle nivåer. Garmin Instinct 2 er en robust GPS-smartklokke som er like hjemme i vannet som på land. Utformet for eventyrere og utendørsentusiaster, tilbyr Instinct 2 svømmesporende funksjoner, inkludert registrering av stilart, sporing av avstand og SWOLF-skårer. Med sin robuste konstruksjon, avansert navigasjon og multisport-funksjonalitet er Instinct 2 den perfekte følgesvennen for svømming og andre utendørsaktiviteter.
Garmin Venu er en allsidig smartklokke som gir stil og funksjonalitet til svømmesesjonene dine. Med innebygde aktivitetsprofiler, inkludert svømming, tilbyr Venu nøyaktig sporing av svømmemetrikkene dine, måling av hjerterytme og avanserte helseinformasjon. Garmin Epix er en premium GPS-kartleggingsklokke som er spesielt rettet mot svømmere og utendørsentusiaster. Med avanserte sporingsfunksjoner, multisport-funksjonalitet og slitesterk konstruksjon er Epix den perfekte følgesvennen for svømmere som begir seg ut på akvatiske eventyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk