Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Hurley

Information för Hurley
Hurley är ett globalt erkänt varumärke som är känt för sina surfinspirerade kläder och livsstilsprodukter. Grundat 1979 av Bob Hurley i Costa Mesa, Kalifornien, fick märket snabbt ett starkt följande bland surfare och friluftsentusiaster. Under åren har Hurley blivit synonymt med innovativa design, högkvalitativ hantverkskonst och en lojalitet mot surfkulturen. Deras kläder kännetecknas av sin avslappnade, beach-vib, vilket gör det till en favorit bland de som omfamnar surf-lifestylen.

Hurley är ett varumärke som är djupt förankrat i surfkulturen och erbjuder ett brett utbud av kläder och utrustning som fångar andan av kustboende. Oavsett om du letar efter stilfulla herr- och damkläder, bekväma långärmat-skjortor och tröjor, prestanda-badkläder och neoprenkläder, eller skyddande rashguards, Hurleys produkter är designade för att komplettera din aktiva livsstil och öka din kärlek till vattnet.

Hurley erbjuder surfinspirerat livsstilsmode

Hurleys herrkollektion fångar essensen av kustboende. Från avslappnade t-shirts och shorts till stiliga boardshorts och jackor, Hurley erbjuder ett brett utbud av kläder designade för komfort och stil. Hurleys damkollektion återspeglar samma avslappnade attityd som deras herrkollektion. Med alternativ som strandklänningar, bikinis och tanktoppar, Hurley tillgodoser kvinnor som uppskattar både mode och funktion. Deras kläder är designade för att smidigt övergå från stranden till vardagen.
För de kallare dagarna vid vattnet eller de avslappnade utflykterna erbjuder märket Hurley långärmda skjortor som ger komfort och skydd. Dessa skjortor har ofta material som wickar bort fukt och UV-skydd, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter eller bara att slappna av i stil. Hurley tröjor kombinerar värme och stil. Oavsett om du är mysig vid lägerelden eller springer ärenden i kyligt väder, erbjuder deras tröjor komfort och mångsidighet.
Känt för sin anslutning till surfkulturen, erbjuder Hurley badkläder designade med prestanda i åtanke. Oavsett om du fångar vågor eller slappnar av vid poolen, Hurley badkläder erbjuder en säker passform och stilig look. De har ofta snabbtorkande material och hållbar konstruktion.
Det erbjuder också Hurley neoprenkläder som ger isolering och skydd för seriösa vatten-sportentusiaster. Dessa kläder är designade för aktiviteter som surfing, paddling och kite-surfing, så att du kan stanna bekväm i vattnet, även i kyligare förhållanden. Rashguards är en nödvändighet för surfare och alla som tillbringar en längre tid i vattnet. Hurley rashguards erbjuder UPF-solskydd och slitstyrka, för att förhindra irritation från vax och brädans kontakt. De kommer i olika design och färger, så att du kan hålla stilig medan du håller dig säker i solen och surfar.