up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Hurley

Hurley

Afdelinger

Alle ( Hurley )

Om Hurley

Hurley er et globalt anerkendt mærke, der er kendt for sit surf-inspirerede tøj og livsstilsprodukter. Brandet blev grundlagt i 1979 af Bob Hurley i Costa Mesa, Californien, og hurtigt fik et stærkt følgende blandt surfere og friluftsfolk. Gennem årene er Hurley blevet synonymt med innovative designs, håndværksmæssig kvalitet og et engagement i surfkulturen. Deres tøj er karakteriseret af sin afslappede, badelivsstil, hvilket gør det til en favorit blandt dem, der omfavner surf-lifestylet.
Hurley er et brand dybt forankret i surfkulturen, og tilbyder et bredt udvalg af tøj og udstyr, der udtrykker ånden for kystliv. Uanset om du leder efter stilfuldt herre- og dametøj, behagelige langærmede skjorter og sweatshirts, præstationssvømmebukser og neopren-dragter eller beskyttende rash guards, er Hurley´s produkter designet til at komplimentere din aktive livsstil og øge din kærlighed til vandet.

Hurley tilbyder surf-inspireret livsstilsmode

Hurley’s herretøj linje fanger essensen af kystliv. Fra afslappede t-shirts og shorts til stilfulde board shorts og jakker, tilbyder Hurley et bredt udvalg af beklædning designet til komfort og stil. Hurleys dametøj-kollektion afspejler den samme afslappede attitude som deres herre-linje. Med muligheder som strandkjoler, bikinier og tanktops, henvender Hurley sig til kvinder, der både værdsætter mode og funktion. Deres tøj er designet til at bevæge sig glidende fra stranden til hverdagen.
Til de køligere dage ved vandet eller afslappede udflugter tilbyder mærket Hurley langærmede skjorter der giver komfort og beskyttelse. Disse skjorter har ofte stof der transporterer fugt og UV-beskyttelse, hvilket gør dem ideelle til udendørs aktiviteter eller blot afslapning i stil. Hurley sweatshirts kombinerer varme og stil. Uanset om du holder dig varm ved bålet eller løber ærinder i køligt vejr, tilbyder deres sweatshirts komfort og alsidighed.
Kendt for deres forbindelse til surfkulturen tilbyder Hurley badedragter designet med ydeevne for øje. Uanset om du fanger bølger eller slapper af ved poolen, tilbyder Hurley badedragter en sikker pasform og stilfuldt udseende. De har ofte hurtigtørrende materialer og slidstærk konstruktion.
Det tilbyder også Hurley neopren-dragter der giver isolering og beskyttelse til seriøse vandsportsentusiaster. Disse dragter er designet til aktiviteter som surfing, paddleboarding og kiteboarding, sikrer dig komfort i vandet, selv i køligere forhold. Rash guards er essentielle for surfere og enhver, der bruger lang tid i vandet. Hurley rash guards tilbyder UPF-solbeskyttelse og slidstyrke, forhindrer irritation fra voks og board kontakt. De kommer i forskellige designs og farver, så du kan holde stilfuld, mens du er sikker i solen og surfer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk