up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

SUP ekstrem sport

SUP ekstrem sport

Find et bredt udvalg af SUP-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i SUP

Mærker for SUP

Hvad er SUP?

SUP står for "Stand Up Paddleboarding", som er en vandbaseret rekreativ aktivitet og sport. I SUP står deltagerne på et specialdesignet paddleboard og bruger en pagaj til at drive sig gennem vandet. Det ligner traditionel surfing, men foregår typisk på roligere vand som søer, floder og kystområder med minimale bølger.
Nøglefunktioner ved stand up paddleboarding inkluderer: Paddleboard : Paddleboardet, der bruges i SUP, er et stort, stabilt og opdriftsbræt, der giver en platform for deltageren at stå på. Disse boards kan variere i størrelse og form, med længere og bredere boards, der giver mere stabilitet og lettere balance, mens kortere og smallere boards er designet til mere erfarne ryttere og manøvredygtighed.
Pagaj : Deltagerne bruger en lang, enkeltbladet pagaj til at padle og styre deres boards. Pagajerne er typisk justerbare for at imødekomme ryttere af forskellige højder og præferencer.
Stående stilling : Som navnet antyder, består det i SUP i at stå oprejst på deres brædder, mens de padler. De bruger deres kropsvægt og balance til at kontrollere brættet. Nogle avancerede SUP ryttere kan også knæle eller sidde til specifikke aktiviteter eller stilarter af paddleboarding.
Vandtyper: SUP kan laves på forskellige typer vand, herunder fladt vand, såsom søer og rolige floder, samt i havet, hvor ryttere kan fange små bølger. Det kan også gøres på hvidt vand for en mere udfordrende oplevelse.
Alsidighed: SUP er en alsidig aktivitet, der kan nydes til afslappede krydstogter, fitness og yoga, touring, væddeløb og endda surfing på bølger. Det giver en helkropstræning, da det engagerer kerne, arme og ben.
Tilbehør: SUP entusiaster bruger ofte tilbehør såsom snore for at holde brættet tæt, hvis det falder af, redningsveste eller personlige flydeanordninger især i åbent vand og nogle gange endda vandtætte tasker til at bære væsentlige ting.
Stand up paddleboarding er blevet mere og mere populært i de senere år på grund af dets tilgængelighed og nydelsen af at være ude på vandet. Det kan være en sjov og afslappende måde at udforske naturen, få motion og nyde tiden på vandet, hvilket gør det velegnet til folk på forskellige niveauer og aldre.
Boards: Boards i SUP refererer til det vigtigste udstyr, der bruges i Stand up Paddle boarding, en vandsport, der involverer at stå på et board og drive sig frem med en pagaj. Brættet er det primære udstyr og kommer i forskellige former og størrelser, afhængigt af padlerens tilsigtede brug og færdighedsniveau.
Køl: "Køl" i SUP står for "finner" eller "finnesystem". Det refererer til de små, aftagelige finner placeret på undersiden af et stand up paddleboard SUP og køl hjælper med at give stabilitet, kontrol og manøvredygtighed. Antallet og placeringen af finner på en SUP kan variere afhængigt af den påtænkte brug og padlerens præferencer. Pagajer: Pagajer i SUP Stand Up Paddle boarding henviser til de langskaftede pagajer, der bruges af ryttere til at drive sig gennem vandet. Pagajerne har typisk et bredt blad i den ene ende og et håndtag i den anden, og bruges ved at stå på et stort bræt og padle med et skiftende slag på hver side af brættet.
Transportvogne: Transportvogne refererer til vogne eller transportvogne på hjul, der er designet til at hjælpe med at transportere SUP plader fra et sted til et andet. Disse vogne har typisk en letvægtsramme, robuste hjul og justerbare stropper. Du kan købe transportvogne fra Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Roxy , Hurley , Quiksilver og Dakine .
Mere om SUP: Tilbehør og dele til SUP Stand Up Paddle boarding henviser til de forskellige udstyr og komponenter i SUP board. Betræk af stand up paddleboarding refererer til de beskyttende betræk eller tasker. Snore i stand up paddleboarding SUP henviser til en sikkerhedsanordning, der fastgør rytterens ankel eller læg til boardet via en snor eller rem. Pumper i forbindelse med stand up paddleboarding henviser til manuelle eller elektriske enheder, der bruges til at puste brættet op med luft. Veste til Stand Up Paddle boarding SUP er personlige flydeanordninger PFD´er eller redningsveste.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk