Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

SUP

SUP ekstremsport

Finn et bredt utvalg av SUP-produkter for ekstremsport. Oppdag de beste tilbudene hos xtremeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av SUP

Merkevarer av SUP

Hva er SUP?

SUP står for "Stand Up Paddleboarding", som er en vannbasert rekreasjonsaktivitet og sport. I SUP står deltakerne på et spesialdesignet padlebrett og bruker en padleåre for å drive seg gjennom vannet. Det ligner på tradisjonell surfing, men gjøres vanligvis på roligere vann som innsjøer, elver og kystområder med minimale bølger.
Nøkkelfunksjoner ved stand up paddleboarding inkluderer: Paddleboard : Paddleboardet som brukes i SUP er et stort, stabilt og flytende brett som gir plattformen for deltakeren å stå på. Disse brettene kan variere i størrelse og form, med lengre og bredere brett som gir mer stabilitet og enklere balanse, mens kortere og smalere brett er designet for mer erfarne ryttere og manøvrerbarhet.
Padle : Deltakerne bruker en lang, enkeltbladsåre for å padle og styre brettene sine. Padlene er vanligvis justerbare for å imøtekomme ryttere med forskjellige høyder og preferanser.
Stående stilling : Som navnet antyder, i SUP, består det i å stå oppreist på brettene mens de padler. De bruker kroppsvekten og balansen for å kontrollere brettet. Noen avanserte SUP ryttere kan også knele eller sitte for spesifikke aktiviteter eller stiler av paddleboarding.
Vanntyper: SUP kan gjøres på ulike typer vann, inkludert flatt vann, som innsjøer og rolige elver, samt i havet, hvor ryttere kan fange små bølger. Det kan også gjøres på hvitt vann for en mer utfordrende opplevelse.
Allsidighet: SUP er en allsidig aktivitet som kan nytes for rolige cruise, trening og yoga, turer, racing og til og med surfing på bølger. Den gir en treningsøkt for hele kroppen, ettersom den engasjerer kjernen, armene og bena.
Tilbehør: SUP entusiaster bruker ofte tilbehør som bånd for å holde brettet tett hvis det faller av, redningsvester eller personlige flyteutstyr spesielt i åpent vann, og noen ganger til og med vanntette poser for å bære nødvendigheter.
Stand up paddleboarding har blitt stadig mer populært de siste årene på grunn av tilgjengeligheten og gleden ved å være ute på vannet. Det kan være en morsom og avslappende måte å utforske naturen, trene og nyte tiden på vannet, noe som gjør den egnet for folk på ulike ferdighetsnivåer og aldre.
Boards: Boards i SUP refererer til hovedutstyret som brukes i Stand up Paddle boarding, en vannsport som går ut på å stå på et brett og drive seg frem med en padle. Brettet er det primære utstyret og kommer i forskjellige former og størrelser, avhengig av tiltenkt bruk og ferdighetsnivå til padleren.
Kjøl: "Keel" i SUP står for "finner" eller "finnesystem". Det refererer til de små, avtakbare finnene plassert på undersiden av et stand up paddleboard SUP og kjøl bidrar til å gi stabilitet, kontroll og manøvrerbarhet. Antall og plassering av finner på en SUP kan variere avhengig av tiltenkt bruk og preferansene til padleren. Padleårer: Padler i SUP Stand Up Paddle boarding refererer til de langskaftede padleårene som brukes av ryttere for å drive seg gjennom vannet. Årene har typisk et bredt blad i den ene enden og et håndtak i den andre, og brukes ved å stå på et stort brett og padle med et vekslende slag på hver side av brettet.
Transportvogner: Transporttraller refererer til vogner eller bærere med hjul som er designet for å hjelpe transportere SUP brett fra ett sted til et annet. Disse trallene har vanligvis en lett ramme, solide hjul og justerbare stropper. Du kan kjøpe transportvogner fra Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Roxy , Hurley , Quiksilver og Dakine .
Mer om SUP: Tilbehør og deler til SUP Stand Up Paddle boarding refererer til det ulike utstyret og komponentene til SUP board. Deksler til stand up paddleboarding refererer til beskyttelsesdekslene eller veskene. Bånd i stand up paddleboarding SUP refererer til en sikkerhetsanordning som fester rytterens ankel eller legg til brettet via en snor eller stropp. Pumper i sammenheng med stand up paddleboarding refererer til manuelle eller elektriske enheter som brukes til å blåse opp brettet med luft. Vester for Stand Up Paddle boarding SUP er personlige flyteutstyr PFD eller redningsvester.