up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Kajak extreme sporten

Kajak extreme sporten

Vind een breed scala aan Kajak-producten voor extreme sporten. Ontdek de beste deals bij xtremeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kajak

Merken in Kajak

Hoe kies je de juiste kajak voor jou?

Bij het kiezen van de juiste kajak moet u rekening houden met verschillende factoren, waaronder uw peddeldoelen, het soort water dat u bevaart, uw vaardigheidsniveau en persoonlijke voorkeuren. Hier vindt u een stapsgewijze handleiding om u te helpen bij het selecteren van de meest geschikte kajak:

Bent u geïnteresseerd in recreatief peddelen, toeren, wildwaterkajakken, vissen of iets anders? Het beoogde gebruik heeft grote invloed op het type kajak dat u moet kiezen.

Overweeg kajaktypen :
Er zijn verschillende soorten kajaks waaruit u kunt kiezen:
Een stijve kajak is een type kajak met een harde, stevige schaal gemaakt van materialen zoals glasvezel, plastic of composietmaterialen. Stijve kajaks zijn ontworpen om lang mee te gaan en worden vaak gebruikt voor recreatieve doeleinden zoals toeren, vissen en wildwaterpeddelen.
Recreatieve kajaks : Ideaal voor kalme meren, langzame rivieren en gemakkelijk peddelen. Ze zijn stabiel en gebruiksvriendelijk, waardoor ze geschikt zijn voor beginners.
Toerkajaks : Ontworpen voor langere reizen op open water, zoals meren of kustgebieden. Ze zijn efficiënter voor het afleggen van langere afstanden en hebben vaak opslagruimte voor uitrusting.
Sit on top kajaks : Deze zijn ideaal voor warme klimaten, omdat ze gemakkelijk in en uitstappen mogelijk maken. Ze zijn populair om te vissen en om gewoon te peddelen.
Opblaasbare kajaks : draagbaar en gemakkelijk op te bergen, opblaasbare kajaks zijn geschikt voor mensen met beperkte opslagruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen voor verschillende activiteiten. Deze opblaasbare kajaks zijn doorgaans gemaakt van duurzame, lekbestendige materialen zoals PVC of nylon, en kunnen worden opgeblazen met een pomp of met de mond.
Wildwaterkajaks : ontworpen voor het navigeren door snel bewegend water en stroomversnellingen. Deze zijn zeer wendbaar, maar niet geschikt voor kalme wateren.
Viskajaks : Uitgerust met functies zoals hengelhouders en opslagruimte voor vistuig, zijn viskajaks speciaal ontworpen voor vissers.
Tandemkajaks : ontworpen voor twee roeiers en vaak verkrijgbaar in verschillende stijlen voor verschillende activiteiten.
Een modulaire kajak is een type kajak dat in kleinere stukken kan worden gemonteerd en gedemonteerd voor eenvoudig transport en opslag. Modulaire kajaks zijn vaak gemaakt van hoogwaardig plastic of lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel of kevlar. Modulaire kajaks zijn ook veelzijdiger dan traditionele kajaks, omdat ze opnieuw kunnen worden geconfigureerd voor verschillende peddelsituaties.

Overweeg kajakgrootte:
De maat van de kajak moet overeenkomen met uw lichaamsgrootte en het beoogde gebruik. Langere kajaks volgen doorgaans beter en zijn sneller, terwijl kortere kajaks beter manoeuvreerbaar zijn.
Houd rekening met het draagvermogen van de kajak om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor u en alle spullen die u mee wilt nemen.

Rompvorm:
De vorm van de romp beïnvloedt de stabiliteit en prestaties van de kajak :
Platte bodem : Biedt stabiliteit, waardoor het geschikt is voor beginners en kalme wateren.
V vormig : Biedt betere snelheid en tracking voor toerkajaks, maar kan minder stabiel zijn.

Materiaal en duurzaamheid: Kajaks kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals plastic polyethyleen, glasvezel, composiet en opblaasbare materialen. Houd rekening met de duurzaamheid, het gewicht en de onderhoudsvereisten van het materiaal.
Gewicht en draagbaarheid: Als u van plan bent uw kajak regelmatig te vervoeren, houd dan rekening met het gewicht en hoe gemakkelijk deze te vervoeren is, vooral als u geen kajakaanhanger heeft.
Opslag en transport: Zorg ervoor dat u een geschikte plaats heeft om uw kajak op te bergen wanneer deze niet in gebruik is en een manier om hem naar uw peddellocaties te vervoeren, of het nu een imperiaal, kajaktrailer of opblaasbare kajak is.
Een kajakvest , ook wel persoonlijk drijfmiddel PFD genoemd, is een soort vest dat door kajakkers wordt gedragen om ze drijvend te houden als ze in het water vallen. Het is ontworpen om drijfvermogen te bieden en het hoofd en lichaam van de drager boven water te houden. Je kunt vesten kopen bij Jobe , Roces , O´neill wetsuits , Dakine , Quiksilver en Roxy .

Meer over kajak:
Transportwagens voor kajaks zijn apparaten die worden gebruikt om kajaks over land te verplaatsen, meestal van een auto naar de waterkant. Rashguards zijn een soort kleding die is ontworpen om de huid te beschermen tegen irritatie en schuren veroorzaakt door langdurige blootstelling aan water, zon en andere elementen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden