up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kajakki extreme-urheilu

Kajakki extreme-urheilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Kajakki tuotteita henkilölle extreme-urheilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa xtremeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kajakki

n merkit Kajakki

Kuinka valita oikea kajakki sinulle?

Oikean kajakin valinta edellyttää useiden tekijöiden huomioon ottamista, mukaan lukien melontatavoitteesi, navigoitava vesityyppi, taitotasosi ja henkilökohtaiset mieltymyksesi. Tässä on vaiheittainen opas, joka auttaa sinua valitsemaan sopivimman kajakin:

Kiinnostaako virkistysmelonta, retkeily, vesimelonta, kalastus tai jokin muu? Käyttötarkoituksesi vaikuttaa suuresti siihen, minkä tyyppistä kajakkia sinun tulisi valita.

Harkitse kajakkityyppejä :
Valittavana on useita kajakkityyppejä :
Jäykkä kajakki on eräänlainen kajakki , jossa on kova, kiinteä kuori, joka on valmistettu materiaaleista, kuten lasikuidusta, muovista tai komposiittimateriaaleista. Jäykät kajakit on suunniteltu pitkäikäisiksi ja niitä käytetään usein virkistystarkoituksiin, kuten retkeilyyn, kalastukseen ja vesimelontaan.
Virkistyskajakit : Ihanteellinen tyynille järville, hitaille joille ja rentoon melontaan. Ne ovat vakaita ja käyttäjäystävällisiä, joten ne sopivat aloittelijoille.
Retkikajakit : Suunniteltu pitkille matkoille avovedessä, kuten järvillä tai rannikkoalueilla. Ne ovat tehokkaampia pitkien matkojen kattamiseen ja niissä on usein säilytystilaa varusteille.
Sit on top kajakit : Nämä sopivat erinomaisesti lämpimään ilmastoon, koska ne mahdollistavat helpon pääsyn ja poistumisen. Ne ovat suosittuja kalastukseen ja rennon melontaan.
Ilmatäytteiset kajakit : Kannettavat ja helposti säilytettävät puhallettavat kajakit sopivat niille, joilla on rajoitetusti säilytystilaa. Niitä on eri tyylejä eri toimintoihin. Nämä puhallettavat kajakit on tyypillisesti valmistettu kestävistä, puhkaisun kestävistä materiaaleista, kuten PVC:stä tai nailonista, ja ne voidaan täyttää pumpulla tai suun kautta.
Whitewater kajakit : Suunniteltu navigoimaan nopeasti liikkuvassa vedessä ja koskessa. Nämä ovat erittäin ohjattavia, mutta eivät sovellu tyynille vesille.
Kalastuskajakit : Kalastuskajakit, jotka on varustettu ominaisuuksilla, kuten vapojen pidikkeet ja säilytystila kalastusvälineille, on suunniteltu erityisesti kalastajille.
Tandem kajakit : Suunniteltu kahdelle melontajalle, ja niitä on usein eri tyyleinä eri aktiviteetteja varten.
Modulaarinen kajakki on eräänlainen kajakki, joka voidaan koota ja purkaa pienempiin osiin kuljetuksen ja varastoinnin helpottamiseksi. Modulaariset kajakit valmistetaan usein erittäin lujasta muovista tai kevyistä materiaaleista, kuten hiilikuidusta tai kevlarista. Modulaarikajakit ovat myös perinteisiä kajakkeja monipuolisempia, koska ne voidaan muokata erilaisiin melontatilanteisiin.

Harkitse kajakin kokoa:
Kajakin koon tulee vastata kehosi kokoa ja käyttötarkoitusta. Pidemmät kajakit kulkevat yleensä paremmin ja ovat nopeampia, kun taas lyhyemmät kajakit ovat ohjattavampia.
Harkitse kajakin painokapasiteettia varmistaaksesi, että siihen mahtuu sinut ja kaikki varusteet, joita aiot kuljettaa.

Rungon muoto:
Rungon muoto vaikuttaa kajakin vakauteen ja suorituskykyyn:
Tasapohjainen : Tarjoaa vakautta, joten se sopii aloittelijoille ja tyynille vesille.
V muotoinen : Tarjoaa paremman nopeuden ja seurannan kajakkeihin, mutta voi olla vähemmän vakaa.

Materiaali ja kestävyys: Kajakkeja voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten muovista polyeteeni, lasikuidusta, komposiitista ja puhallettavista materiaaleista. Ota huomioon materiaalin kestävyys, paino ja huoltovaatimukset.
Paino ja siirrettävyys: Jos aiot kuljettaa kajakkiasi usein, harkitse sen painoa ja kuljetuksen helppoutta, varsinkin jos sinulla ei ole kajakkiperävaunua.
Säilytys ja kuljetus: Varmista, että sinulla on sopiva säilytyspaikka kajakille , kun se ei ole käytössä, ja tapa kuljettaa se melontapaikallesi, olipa kyseessä kattoteline, kajakin perävaunu tai puhallettava kajakki.
Kajakkiliivi , joka tunnetaan myös henkilökohtaisena kelluntalaitteena PFD, on eräänlainen kajakkien liivi, joka pitää heidät pinnalla, jos he putoavat veteen. Se on suunniteltu tarjoamaan kelluvuutta ja pitämään käyttäjän pään ja kehon veden yläpuolella. Voit ostaa liivejä Jobe , Roces , O´neill märkäpuvut , Dakine , Quiksilver ja Roxy .

Lisää kajakista:
Kajakkien kuljetusvaunut ovat laitteita, joilla kajakkeja siirretään maalla, tyypillisesti autosta veden äärelle. Ihottumansuojat ovat eräänlainen vaatetus, joka on suunniteltu suojaamaan ihoa ärsytykseltä ja hankaukselta, joka aiheutuu pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle, auringolle ja muille elementeille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje