up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Kitesurf extreme sporten

Kitesurf extreme sporten

Vind een breed scala aan Kitesurf-producten voor extreme sporten. Ontdek de beste deals bij xtremeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kitesurf

Merken in Kitesurf

Hoe kies je de juiste kitesurfuitrusting?

Borden:
Boards voor kitesurfen zijn speciaal ontworpen boards die gebruikt worden in de watersport kitesurfen. Deze boards zijn doorgaans gemaakt van lichtgewicht materialen zoals schuim of koolstofvezel en zijn ontworpen om drijvend, stabiel en manoeuvreerbaar in het water te zijn.

Laarzen en binding:
Laarzen zorgen voor betere controle en stabiliteit tijdens het rijden. Bindingen zorgen voor een nauwkeurigere controle en een grotere krachtoverdracht. Zowel boots als bindingen worden gebruikt om de kitesurfer meer controle en stabiliteit over het board te geven.

Harnassen:
Harnassen zijn een uitrustingsstuk dat om het middel wordt gedragen en waarmee de kitesurfer zich aan de bedieningslijnen van de vlieger kan hechten. Met het harnas kan de kitesurfer zijn lichaamsgewicht gebruiken om de vlieger onder controle te houden en het evenwicht te bewaren.

Vliegers:
Kitesurfen houdt in dat je een vlieger gebruikt om de kracht van de wind te benutten en jezelf op een board over het water voort te bewegen. De vlieger die bij kitesurfen wordt gebruikt, bestaat doorgaans uit een luifel, hoofdstel en lijnen die de vlieger met de gebruiker verbinden.

Uitslagbeschermers:
Een rashguard is een soort kleding die doorgaans wordt gedragen bij watersporten zoals kitesurfen om de huid te beschermen tegen irritatie en zonnebrand. Een rashguard is een lichtgewicht, rekbaar shirt gemaakt van een mix van synthetische stoffen zoals polyester, nylon of spandex.

Vesten:
Vesten zijn een essentieel onderdeel van de veiligheidsuitrusting bij het kitesurfen, omdat ze verdrinking kunnen helpen voorkomen in geval van een ongeluk of wanneer de kitesurfer moe wordt. Je kunt vesten kopen bij Jobe , Roces , O´neill wetsuits , Dakine , Roxy , Quiksilver , Rip Curl , en Billabong .

Meer over Kitesurfen:
Kite, board, bedieningsstang, harnas, lijnen, pomp en reparatieset zijn de accessoires en onderdelen van kitesurfen. Deze accessoires en onderdelen garanderen de veiligheid, het plezier en het comfort van de gebruiker. Een vliegerhoes is een zakachtige hoes die is ontworpen om de vlieger te beschermen wanneer deze niet in gebruik is.
Het kiezen van de juiste kitesurfspullen is cruciaal voor jouw veiligheid en plezier op het water. Bij kitesurfen zijn verschillende componenten betrokken, waaronder de vlieger, het board, de bedieningsstangen, het harnas en de veiligheidsuitrusting. Hier zijn stappen om u te helpen bij het selecteren van de juiste kitesurfuitrusting :

Je ervaringsniveau en vaardigheid zullen je uitrustingskeuze beïnvloeden. Beginners hebben doorgaans andere uitrusting nodig dan gevorderde gebruikers.
Vliegers zijn er in verschillende soorten en maten. De keuze hangt af van uw vaardigheidsniveau, windomstandigheden en rijstijl.
Beginners beginnen vaak met grotere, stabielere en vergevingsgezinde opblaasbare vliegers bijvoorbeeld LEI vliegers, omdat deze gemakkelijker opnieuw te lanceren en te controleren zijn.
Meer ervaren gebruikers kunnen kiezen voor kleinere, beter manoeuvreerbare vliegers voor trucs en geavanceerde manoeuvres.
Houd rekening met het windbereik dat de vlieger bestrijkt. Mogelijk heb je meerdere vliegers nodig om een breder scala aan windomstandigheden te dekken.

Selecteer het juiste bord:
Kitesurfplanken variëren in grootte, vorm en constructie. Beginners beginnen meestal met grotere, stabiele boards om het leren gemakkelijker te maken. Gevorderde gebruikers geven wellicht de voorkeur aan kleinere, beter manoeuvreerbare boards die zijn ontworpen voor specifieke rijstijlen bijv. freestyle, golfrijden.

Controlebalk en lijnen:
Uw bedieningsbalk is een cruciaal onderdeel van de uitrusting. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat het compatibel is met je kite en in goede staat verkeert. De lengte van je lijnen kan de prestaties en controle van de kite beïnvloeden. Kortere lijnen bieden een snellere respons, terwijl langere lijnen meer kracht en hoogte bieden.

Veiligheidsspullen:
Een goed passende trapeze is essentieel voor het verdelen van de last van de kite en het behouden van controle. Er zijn heupgordels en zitgordels; kies er een die comfortabel voor u is. Draag een helm om uw hoofd te beschermen, vooral bij het starten of in uitdagende omstandigheden. Impactvesten kunnen extra drijfvermogen en bescherming bieden bij een val.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden