up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Windsurfen en Wing Foil extreme sporten

Windsurfen en Wing Foil extreme sporten

Vind een breed scala aan Windsurfen en Wing Foil-producten voor extreme sporten. Ontdek de beste deals bij xtremeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Windsurfen en Wing Foil

Merken in Windsurfen en Wing Foil

Hoe kies je de juiste uitrusting voor windsurfen voor beginners?

Windsurfen en vleugelfoilen zijn beide watersporten waarbij je op een board rijdt en de kracht van de wind benut, maar ze hebben duidelijke verschillen qua uitrusting en technieken.

Het windsurfen:
Windsurfen is een watersport waarbij de rijder op een plank staat en een zeil gebruikt dat aan een mast is bevestigd om de wind op te vangen en zichzelf over het water voort te stuwen.
Het windsurfboard heeft een mastrail en een kruiskoppeling die de mast met het board verbindt. De berijder houdt een giek vast, een horizontale balk die aan de mast is bevestigd, om het zeil te besturen.
Windsurfers verplaatsen hun gewicht op het board en gebruiken hun lichaamsbewegingen om het zeil te besturen en het board te sturen. Het doel is om het board in evenwicht te brengen en de windkracht te benutten voor snelheid en manoeuvres.

Vleugelsurfen:
Wingfoilen , of vleugelsurfen, is een relatief nieuwere watersport waarbij je op een klein board rijdt terwijl je een handvleugel vasthoudt. De vleugel vangt de wind op, genereert lift en zorgt ervoor dat de rijder boven het wateroppervlak kan glijden.
De primaire uitrusting omvat een kleine handvleugel vergelijkbaar met een windsurfzeil maar zonder mast en een draagvleugelboot die aan de onderkant van het board is bevestigd. De folie tilt het board uit het water, vermindert de weerstand en zorgt voor een soepele, efficiënte rit.
Vleugelfoilers staan op het bord en houden de vleugel in hun handen. Ze gebruiken hun lichaamsbewegingen om de vleugel te sturen en de richting en snelheid van het board te controleren. De folie onder het board zorgt ervoor dat de rijder boven het wateroppervlak kan "vliegen", waardoor een gevoel van gewichtloosheid ontstaat.

Borden:

Een windsurfplank , ook wel windsurfplank of windsurfer genoemd, is een gespecialiseerd bord dat wordt gebruikt in de windsurfsport. Windsurfen is een watersport die elementen van surfen en zeilen combineert, waarbij de rijder op het bord staat en een zeil gebruikt dat aan een mast is bevestigd om de windkracht voor voortstuwing te benutten. De sport vereist een combinatie van evenwicht, vaardigheid en coördinatie.

Harnassen:

Een windsurfharnas is een essentieel onderdeel van de uitrusting voor windsurfers en zorgt voor een verbinding tussen de rijder en het zeil. Met het harnas kunnen windsurfers de kracht van de wind effectiever benutten, waardoor de belasting van hun armen wordt verminderd en de controle wordt verbeterd. Er zijn twee hoofdtypen windsurfharnassen : zitharnassen en heupharnassen .

Uitslagbeschermers:

Rashguards zijn gespecialiseerde kleding die door windsurfers wordt gedragen om bescherming en comfort te bieden tijdens windsurfactiviteiten. Rashguards zijn zo ontworpen dat ze nauwsluitend tegen de huid passen om schuren en irritatie veroorzaakt door constante beweging en contact met water te minimaliseren.

Installaties:

Tuigjes bij windsurfen verwijzen naar het zeil, de mast en de giek die worden gebruikt om een windsurfplank voort te stuwen en te besturen. Het tuig is het essentiële onderdeel dat de windenergie opvangt en de windsurfer over het water voortstuwt.

Vesten:

Vesten in de context van windsurfen verwijzen doorgaans naar persoonlijke drijfmiddelen PFD´s of reddingsvesten die door windsurfers worden gedragen voor veiligheids en drijfvermogendoeleinden. Je kunt vesten kopen bij Jobe , O´neill wetsuits , Hurley , ION , Rip Curl en Roxy . Meer over windsurfen: Windsurfplank, windsurfzeil, mast, giek, mastbasis, harnas, ophaalhoogte en voetriemen zijn accessoires en onderdelen van windsurfen. Windsurfhoezen zijn ontworpen om windsurfuitrusting te beschermen tegen stof, vuil, UV stralen, vocht en andere omgevingselementen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden