up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Carriers extreme sporten

Carriers extreme sporten

Vind een breed scala aan Carriers-producten voor extreme sporten. Ontdek de beste deals bij xtremeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Carriers

Merken in Carriers

Tips om een dakdrager voor uw auto te kiezen?

Accessoires voor dakdragers omvatten alles wat u nodig heeft voor dakdragers. Hier vindt u alle accessoires zoals dakdragerbeschermers, dakdragerkussens en meer. Accessoires voor dakdragers zijn hardware die aan de bovenkant van uw auto wordt gemonteerd en die worden gebruikt voor het vervoeren en opbergen van grote apparatuur. Een imperiaalbeschermer is een accessoire dat is ontworpen om de imperiaal, dakdragers en de spullen die u erop laadt te beschermen. Dit helpt krassen, deuken en andere schade aan de afwerking van het voertuig te voorkomen. Op een dakdrager en fietsendragers op wielen kunnen diverse soorten fietsendragers worden gemonteerd.

Bagagedozen zijn vooral handig voor reizigers die grote spullen moeten vervoeren die niet in een standaard koffer passen. Ze bieden extra opbergruimte en beschermen spullen tegen weersomstandigheden en diefstal. Bagageboxen kunnen ook handig zijn voor mensen die uitrusting zoals ski´s, fietsen of kampeerspullen moeten vervoeren.
Je kunt bagageboxen kopen bij Jobe , Dakine , Surflogic , ION , Seland en Surf System .
Auto en bootrekken zijn uitrustingen die zijn ontworpen om verschillende soorten voertuigen, uitrusting of vracht op het dak of de achterkant van een auto of boot te vervoeren, waardoor hun opslag en transportmogelijkheden worden uitgebreid. Ze worden vaak gebruikt door buitenliefhebbers, sportliefhebbers, reizigers en mensen die gespecialiseerde uitrusting moeten vervoeren. Hier vindt u een overzicht van auto en botenrekken:

Autorekken:
Dakdragers:
Dakdragers worden op het dak van een auto gemonteerd en bieden een platform voor het vervoeren van een breed scala aan spullen, waaronder fietsen, kajaks, ski´s, vrachtboxen en meer.
Ze bestaan uit dwarsbalken die aan de dakrails of rechtstreeks aan het dak van de auto worden bevestigd en vormen zo een veilige basis voor extra bevestigingen.
Dakdragers zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast met verschillende hulpstukken, afhankelijk van uw behoeften.

Fietsenrekken:
Fietsenrekken zijn ontworpen om fietsen veilig op de auto te vervoeren. Ze kunnen op het dak, de kofferbak of de trekhaak van het voertuig worden gemonteerd.
Soorten fietsenrekken zijn onder meer op het dak gemonteerde, op de kofferbak gemonteerde en op de trekhaak gemonteerde rekken, elk met zijn eigen voordelen en overwegingen.

Kajak en kanorekken:
Deze rekken zijn ontworpen om kajaks en kano´s op het dak of de achterkant van een auto te vervoeren.
Op het dak gemonteerde kajakrekken maken vaak gebruik van J stangen of wiegen om de kajak vast te zetten, terwijl aan de achterkant gemonteerde rekken zijn ontworpen om de kajak op de achterkant van het voertuig te dragen.

Ski en snowboarddragers:
Ski en snowboarddragers worden op de imperiaal bevestigd en zorgen ervoor dat u ski´s en snowboards veilig kunt vervoeren zonder ruimte in de auto in beslag te nemen.

Ladingdozen en manden:
Cargoboxen zijn gesloten containers die op de imperiaal worden gemonteerd en zo extra opbergruimte bieden voor bagage, kampeerspullen en andere spullen.
Ladingmanden zijn open platforms waarop grotere voorwerpen kunnen worden geplaatst en die aan de imperiaal worden bevestigd.

Surfplankrekken:
Deze rekken zijn ontworpen om surfplanken op het dak van een auto te vervoeren. Ze bestaan meestal uit gewatteerde staven of riemen om de surfplank veilig vast te houden.

Bootrekken:
Bootrekken voor auto´s:
Deze zijn vergelijkbaar met kajak en kanorekken , maar zijn speciaal ontworpen voor het vervoeren van boten, inclusief grotere schepen zoals kleine boten en zeilboten.
Ze kunnen op het dak, de achterkant of de trekhaak van een auto worden gemonteerd, afhankelijk van het type boot dat wordt vervoerd.
Auto en bootrekken zijn essentiële accessoires voor liefhebbers van het buitenleven, reizigers en iedereen die gespecialiseerde uitrusting moet vervoeren. Bij het gebruik van deze rekken is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier zijn geïnstalleerd en dat de lading veilig is vastgemaakt om ongelukken tijdens het rijden te voorkomen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden