up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Kitesurf extremsport

Kitesurf extremsport

Hitta ett brett utbud av Kitesurf-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kitesurf

Märken i Kitesurf

Hur väljer man rätt kitesurfutrustning?

Brädor:
Brädor för kitesurfing är specialdesignade brädor som används inom kitesurfingens vattensport. Dessa brädor är vanligtvis gjorda av lättviktsmaterial som skum eller kolfiber och är designade för att vara flytande, stabila och manövrerbara i vattnet.

Stövlar och bindning:
Stövlar ger bättre kontroll och stabilitet under cykling. Bindningar möjliggör mer exakt kontroll och större kraftöverföring. Både stövlar och bindningar används för att ge kitesurfaren större kontroll och stabilitet över brädan.

Selar:
Selar är en utrustning som bärs runt midjan som gör att kitesurfaren kan fästa sig vid drakens kontrolllinjer. Selen gör att kitesurfaren kan använda sin kroppsvikt för att kontrollera draken och behålla balansen.

Drakar:
Kitesurfing innebär att man använder en drake för att utnyttja vindens kraft och driva sig över vattnet på en bräda. Draken som används vid kitesurfing består vanligtvis av en baldakin, träns och linjer som ansluter draken till användaren.

Utslagsskydd:
En rash guard är en typ av kläder som vanligtvis bärs vid vattensporter som kitesurfing för att skydda huden från irritation och solbränna. En rash guard är en lätt, stretchig skjorta gjord av en blandning av syntetiska tyger som polyester, nylon eller spandex.

Västar:
Västar är en viktig del av säkerhetsutrustningen vid kitesurfing, eftersom de kan hjälpa till att förhindra drunkning i händelse av en olycka eller när kitesurfaren blir trött. Du kan köpa västar från Jobe , Roces , O´neill wetsuits , Dakine , Roxy , Quiksilver , Rip Curl , och Billabong .

Mer om Kitesurf:
Drake, bräda, kontrollstång, sele, linor, pump och reparationssats är tillbehör och delar av kitesurf. Dessa tillbehör och delar garanterar användarens säkerhet, njutning och komfort. Ett drakskydd är ett påsliknande skydd som är utformat för att skydda draken när den inte används.
Att välja rätt kitesurfingutrustning är avgörande för din säkerhet och njutning på vattnet. Kitesurfing involverar flera komponenter, inklusive draken, brädan, kontrollstänger, sele och säkerhetsutrustning. Här är steg som hjälper dig att välja rätt kitesurfutrustning :

Din nivå av erfarenhet och skicklighet kommer att påverka dina redskapsval. Nybörjare behöver vanligtvis annan utrustning än avancerade användare.
Drakar finns i olika former och storlekar. Valet beror på din skicklighetsnivå, vindförhållanden och körstil.
Nybörjare börjar ofta med större, stabilare och förlåtande uppblåsbara drakar t.ex. LEI drakar eftersom de är lättare att starta om och kontrollera.
Mer erfarna användare kanske väljer mindre, mer manövrerbara drakar för tricks och avancerade manövrar.
Tänk på vindområdet som draken täcker. Du kan behöva flera drakar för att täcka ett bredare spektrum av vindförhållanden.

Välj lämplig bräda:
Kitesurfingbrädor varierar i storlek, form och konstruktion. Nybörjare börjar vanligtvis med större, stabila brädor för att underlätta inlärningen. Avancerade användare kanske föredrar mindre, mer manövrerbara brädor designade för specifika ridstilar t.ex. freestyle, vågridning.

Kontrollfält och linjer:
Din kontrollbar är en viktig del av utrustningen. Det är viktigt att se till att den är kompatibel med din drake och i gott skick. Längden på dina linjer kan påverka drakens prestanda och kontroll. Kortare linjer ger snabbare svar, medan längre linjer ger mer kraft och höjd.

Säkerhetsutrustning:
En korrekt monterad sele är avgörande för att fördela belastningen från draken och behålla kontrollen. Det finns midjeselar och sittselar; välj en som är bekväm för dig. Bär en hjälm för att skydda ditt huvud, särskilt när du startar eller under utmanande förhållanden. Slagvästar kan ge extra flytkraft och skydd vid ett fall.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga