up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Kitesurf ekstrem sport

Kitesurf ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Kitesurf-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Kitesurf

Mærker for Kitesurf

Hvordan vælger man det rigtige kitesurfudstyr?

Tavler:
Boards til kitesurfing er specialdesignede boards, som bruges i kitesurfingens vandsport. Disse brædder er typisk lavet af letvægtsmaterialer såsom skum eller kulfiber og er designet til at være flydende, stabile og manøvredygtige i vandet.

Støvler og binding:
Støvler giver bedre kontrol og stabilitet under kørsel. Bindinger giver mulighed for mere præcis kontrol og større kraftoverførsel. Både støvler og bindinger bruges til at give kitesurferen større kontrol og stabilitet over brættet.

Seler:
Seler er et stykke udstyr, der bæres rundt om taljen, der gør det muligt for kitesurferen at fæstne sig til dragens kontrollinjer. Selen gør det muligt for kitesurferen at bruge deres kropsvægt til at kontrollere dragen og opretholde balancen.

Drager:
Kitesurfing involverer at bruge en drage til at udnytte vindens kraft og drive sig selv hen over vandet på et bræt. Dragen, der bruges til kitesurfing, består typisk af en baldakin, trens og linjer, der forbinder dragen med brugeren.

Udslætsbeskyttere:
En udslætsbeskytter er en type tøj, der typisk bæres i vandsport som kitesurfing for at beskytte huden mod irritation og solskoldning. En udslætsbeskyttelse er en let, elastisk skjorte lavet af en blanding af syntetiske stoffer som polyester, nylon eller spandex.

Veste:
Veste er et væsentligt stykke sikkerhedsudstyr i kitesurfing, da de kan være med til at forhindre drukning i tilfælde af en ulykke, eller når kitesurferen bliver træt. Du kan købe veste fra Jobe , Roces , O´neill wetsuits , Dakine , Roxy , Quiksilver , Rip Curl , og Billabong .

Mere om Kitesurf:
Drage, board, kontrolstang, sele, liner, pumpe og reparationssæt er tilbehør og dele til kitesurf. Disse tilbehør og dele sikrer brugerens sikkerhed, nydelse og komfort. Et kite cover er et taskelignende cover designet til at beskytte dragen når den ikke er i brug.
At vælge det rigtige kitesurfingudstyr er afgørende for din sikkerhed og fornøjelse på vandet. Kitesurfing involverer flere komponenter, herunder dragen, boardet, kontrolstænger, sele og sikkerhedsudstyr. Her er trin til at hjælpe dig med at vælge det rigtige kitesurfudstyr :

Dit niveau af erfaring og færdigheder vil påvirke dine gearvalg. Begyndere har typisk brug for andet udstyr end avancerede brugere.
Drager kommer i forskellige former og størrelser. Valget afhænger af dit færdighedsniveau, vindforhold og kørestil.
Begyndere starter ofte med større, mere stabile og tilgivende oppustelige drager f.eks. LEI drager, da de er nemmere at genstarte og kontrollere.
Mere erfarne brugere kan vælge mindre, mere manøvredygtige drager til tricks og avancerede manøvrer.
Overvej vindområdet, som dragen dækker. Du har muligvis brug for flere drager for at dække en bredere vifte af vindforhold.

Vælg den relevante tavle:
Kitesurfing boards varierer i størrelse, form og konstruktion. Begyndere starter normalt med større, stabile boards for at lette indlæringen. Avancerede brugere foretrækker måske mindre, mere manøvredygtige boards designet til specifikke ridestile f.eks. freestyle, bølgeridning.

Kontrolbjælke og linjer:
Din kontrolbjælke er et kritisk stykke udstyr. Det er vigtigt at sikre, at den er kompatibel med din drage og i god stand. Længden af dine linjer kan påvirke kitens ydeevne og kontrol. Kortere linjer giver hurtigere respons, mens længere linjer giver mere kraft og højde.

Sikkerhedsudstyr:
En korrekt tilpasset sele er afgørende for at fordele belastningen fra dragen og bevare kontrollen. Der er taljeseler og sædeseler; vælg en, der er behagelig for dig. Bær en hjelm for at beskytte dit hoved, især når du starter eller under udfordrende forhold. Slagveste kan give ekstra opdrift og beskyttelse i tilfælde af et fald.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk