up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Apeks

Regelgevers

Regelgevers

BCD's

BCD's

Pakken

Pakken

Categorieën

Accessoires

Apparatuur

Duikgerij

Elektronica en Computers

Flessen

Flippers, Maskers en Snorkels

Instrumenten

Pakken en Bijbehorende Accessoires

Trimvesten

Waterdichte Tassen

Alles( Apeks )

Apeks

Apeks is een gerenommeerd merk dat al meer dan vier decennia synoniem staat voor excellentie in duikuitrusting. Met een niet-aflatende toewijding aan innovatie, prestaties en betrouwbaarheid heeft Apeks het vertrouwen en de bewondering verdiend van duikers over de hele wereld. Van ademautomaten tot duikaccessoires, Apeks biedt een uitgebreid assortiment producten die zijn ontworpen om de duikervaring te verbeteren en de veiligheid in de diepte te waarborgen. Met hun niet-aflatende toewijding aan kwaliteit en precisietechniek, blijft Apeks de industriestandaard bepalen voor zowel professionele als recreatieve duikers. Apeks heeft zich stevig gevestigd als een leider in de duikindustrie en biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige uitrusting die voldoet aan de behoeften van duikers op alle niveaus. Met hun toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en precisietechniek blijft Apeks de grenzen van de duiktechnologie verleggen, zodat elke duiker de onderwaterwereld met vertrouwen, veiligheid en ongeëvenaard plezier kan verkennen.

Begin je duikavontuur met Apeks

De Apeks-ademautomaat levert geweldige prestaties en betrouwbaarheid en biedt duikers onder alle duikomstandigheden een betrouwbare bron van ademgas. Apeks-ademautomaten ondergaan strenge tests om optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen. Met gebalanceerde membraantechnologie, milieuvriendelijke afgedichte systemen en instelbare ademweerstand zorgen Apeks-ademautomaten voor een soepele, moeiteloze ademhaling op elke diepte. Apeks-duikuitrusting omvat een breed scala aan uitrusting die is ontworpen om duikers te ondersteunen bij elk aspect van hun onderwateravonturen.
Apeks RK3-vinnen worden vereerd vanwege hun uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid, waardoor ze een topkeuze zijn voor duikers die op zoek zijn naar krachtige voortstuwing en manoeuvreerbaarheid onder water. Gebouwd met hoogwaardige materialen en met een robuust ontwerp, bieden Apeks RK3-vinnen optimale stuwkracht met minimale inspanning, waardoor duikers energie kunnen besparen en zich kunnen concentreren op hun onderwaterverkenning. Apeks-duikuitrusting belichaamt de toewijding van het merk aan uitmuntendheid en innovatie en voorziet in de behoeften van duikers op alle vaardigheidsniveaus.Met een focus op comfort, veiligheid en precisie, wordt Apeks-duikuitrusting vertrouwd door duikers over de hele wereld om elke duik onvergetelijk te maken.
Apeks BCD`s (Buoyancy Control Devices) zijn ontworpen om duikers nauwkeurige controle over het drijfvermogen en ongeëvenaard comfort te bieden. Apeks BCD`s zijn gemaakt met aandacht voor detail en hebben ergonomische ontwerpen, verstelbare harnassystemen en strategisch geplaatste stortventielen voor moeiteloze aanpassingen van het drijfvermogen. Deze trimvesten bieden ruime opbergvakken, geïntegreerde loodsystemen en optionele functies zoals geïntegreerde lood- en trimgewichtzakken. De Apeks XL4-ademautomaat is een compacte en lichtgewicht ademautomaat die speciaal is ontworpen voor reizen en duiken in warm water. Met een uitgebalanceerd diafragma-ontwerp, een omgevingsafdichtend systeem en een pneumatisch gebalanceerde tweede trap, biedt de XL4 een soepele, moeiteloze ademhaling, zelfs in veeleisende duikomstandigheden. Apeks duikhorloges combineren robuustheid, betrouwbaarheid en functionaliteit en bieden duikers essentiële tijdwaarneming en duikgerelateerde informatie in een robuust uurwerk.Met functies zoals dieptemeters, het bijhouden van duiklogboeken en decompressietimers, zijn Apeks-duikhorloges onmisbare hulpmiddelen voor duikers die op zoek zijn naar nauwkeurige en gemakkelijke tijdregistratie. Met Apeks-duikhorloges kunt u op schema blijven en uw duikparameters met vertrouwen volgen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden