up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Apeks

Regulatorer

Regulatorer

BCD:er

BCD:er

Kostymer

Kostymer

Kategorier

Bcd Västar

Elektronik och Datorer

Fenor, Masker och Snorklar

Flaskor

Instrumenten

Kläder

Regulatorer

Tillbehör

Väskor och Lådor

Våtdräkter och Tillbehör

Allt( Apeks )

Apeks

Apeks är ett välkänt varumärke som har varit synonymt med excellens inom dykutrustning i över fyra decennier. Med ett obevekligt engagemang för innovation, prestanda och tillförlitlighet har Apeks förtjänat förtroende och beundran från dykare över hela världen. Från regulatorer till dyktillbehör, Apeks erbjuder ett omfattande utbud av produkter designade för att förbättra dykupplevelsen och garantera säkerheten på djupet. Med sitt orubbliga engagemang för kvalitet och precisionsteknik fortsätter Apeks att sätta branschstandarden för både professionella och fritidsdykare. Apeks har etablerat sig som en ledare inom dykbranschen, och erbjuder ett omfattande utbud av högpresterande utrustning som möter behoven hos dykare på alla nivåer. Med sitt engagemang för spetskompetens, innovation och precisionsteknik fortsätter Apeks att tänja på gränserna för dykteknik, och se till att varje dykare kan utforska undervattensvärlden med självförtroende, säkerhet och oöverträffad njutning.

Ge dig ut på ditt dykäventyr med Apeks

Apeks-regulatorn är utmärkt i prestanda och pålitlighet, och erbjuder dykare en pålitlig källa för andningsgas under alla dykförhållanden. Apeks regulatorer genomgår rigorösa tester för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet. Med balanserad membranteknologi, miljöförseglade system och justerbart andningsmotstånd, ger Apeks regulatorer smidig, enkel andning på alla djup. Apeks dykutrustning omfattar ett brett utbud av utrustning utformad för att stödja dykare i alla aspekter av deras undervattensäventyr.
Apeks RK3 fenor är vördade för sin exceptionella prestanda och hållbarhet, vilket gör dem till ett toppval för dykare som söker kraftfull framdrivning och manövrerbarhet under vattnet. Byggd med högklassiga material och med en robust design, Apeks RK3 fenor ger optimal dragkraft med minimal ansträngning, vilket gör att dykare kan spara energi och fokusera på sin undervattensutforskning. Apeks dykutrustning förkroppsligar varumärkets engagemang för spetskompetens och innovation, och tillgodoser behoven hos dykare på alla nivåer.Med fokus på komfort, säkerhet och precision, är Apeks dykutrustning betrodd av dykare runt om i världen för att göra varje dyk oförglömligt.
Apeks BCDs (Buoyancy Control Devices) är konstruerade för att ge dykare exakt flytkontroll och oöverträffad komfort. Tillverkad med uppmärksamhet på detaljer, Apeks BCDs har ergonomisk design, justerbara selesystem och strategiskt placerade dumpventiler för enkel flytjustering. Dessa BCD:er erbjuder rymliga fickor för förvaring, integrerade viktsystem och valfria funktioner som integrerade vikter och trimviktsfickor. Apeks XL4 regulator är en kompakt och lätt dykregulator designad speciellt för resor och dykning i varmt vatten. Med en balanserad membrandesign, ett miljöförseglat system och ett pneumatiskt balanserat andrasteg, erbjuder XL4 smidig, enkel andning även under krävande dykförhållanden. Apeks dykklockor kombinerar robusthet, tillförlitlighet och funktionalitet, vilket ger dykare viktig tidtagning och dykrelaterad information i en robust klocka.Med funktioner som djupmätare, spårning av dykloggar och dekompressionstimer, är Apeks dykklockor oumbärliga verktyg för dykare som söker exakt och bekväm tidtagning. Med Apeks dykklockor kan du följa schemat och övervaka dina dykparametrar med tillförsikt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga