up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Eastpak

Ryggsäckar

Ryggsäckar

Resväskor

Resväskor

Trolleys

Trolleys

Axelväska

Axelväska

Fodral

Fodral

BUMBAGS

BUMBAGS

Kategorier

Elektronik

Tillbehör

Väskor

Allt( Eastpak )

Eastpak

Eastpak är en berömd märke som revolutionerar världen av väskor och bagage sedan dess tillblivelse. Med ett starkt fokus på funktion, hållbarhet och modern design har Eastpak blivit synonymt med högkvalitativa väskor som tillgodoser moderna resenärers, urban utforskarens och stilmedvetnas behov. Grundat år 1952 i Förenta staterna. Genom att erkänna den föränderliga behovet av studenter och resenärer, lanserade Eastpak sina ikoniska ryggsäckar, som sammanfogar funktion och urban stil. Eastpak blev snabbt populärt bland studenter och stadsbor, och blev ett symbol för självuttryck och individualitet. Genom åren fortsatte Eastpak att innovera och utöka sitt sortiment, genom att introducera olika linjer för att möta diverse behov. Genom att kombinera funktion, hållbarhet och stil, har Eastpak-produkter blivit essentiella följeslagare för individer som söker tillförlitliga förvaringslösningar utan att kompromissa med fashion-forward designs. Eastpak tillgodoser de olika behoven av moderna livsstilar, och säkerställer att deras kunder alltid reser med självförtroende och stil. Eastpak är pionjären av funktionella och stiliga väskor.

Eastpak ryggsäckar har blivit en ikonisk symbol för märkets åtagande att sammanfoga stil och funktion. Tillverkad med innovativa funktioner som vadderade laptopplock, flera organisationella fickor och justerbara axelremmar, erbjuder dessa ryggsäckar den perfekta kombinationen av praktik och modern design. Oavsett om det är för dagliga kommunikationer, utomhus äventyr eller resor, ger Eastpak ryggsäckar tillförlitliga förvaringslösningar utan att kompromissa med stil. Designad för de som längtar efter äventyr, är Eastpaks duffelväskor byggda för att motstå tuffa förhållanden vid resor och utomhusutforskning. Med rymliga fack, hållbara material och förstärkta handtag, erbjuder dessa väskor gott om förvaringsutrymme samtidigt som de säkerställer lätt bärbarhet. Oavsett om du är på väg på en weekendresa eller en långresa, är Eastpak duffelväskor den perfekta följeslagaren för den moderna resenären. Eastpak bagage återspeglar märkets åtagande till hållbarhet, stil och praktiskhet. Tillverkad med lätta men robusta material, har dessa resväskor lättrullande hjul, teleskopiska handtag och organiserade interiörer. Från kompakta handbagage till större incheckningsstorlekar, kombinerar Eastpak bagage funktioner med släta estetiska, och gör din resa bekymmersfri och stilig. Märket erbjuder ett brett utbud av väskor. Oavsett om det är en mångsidig axelväska Eastpak väska för vardagsbruk, en trendig Eastpak bälteväska för handsfree-konveniens, eller en slät och robust Eastpak resväska för affärsresor, säkerställer Eastpak att varje produkt uppfyller deras höga kvalitetskrav och design. Kort sagt, Eastpak är den bästa reskamraten för alla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga