up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Eastpak

Reput

Reput

Matkalaukut

Matkalaukut

Trolleys

Trolleys

Olkalaukku

Olkalaukku

Kynäkotelot

Kynäkotelot

KUMIKOT

KUMIKOT

Osastot

Elektroniikka

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

KAIKKI( Eastpak )

Eastpak

Eastpak on tunnettu brändi, joka on mullistanut matkalaukkujen maailmaa alusta lähtien. Vahvalla painopisteellä toiminnallisuuteen, kestävyyteen ja nykyaikaiseen suunnitteluun Eastpak on tullut yhdistettynä korkealaatuisiin laukkuihin, jotka palvelevat modernien matkustajien, kaupunkiseikkailijoiden ja tyylitietoisten henkilöiden tarpeita. Perustettu vuonna 1952 Yhdysvalloissa.
Huomioiden opiskelijoiden ja matkustajien muuttuvat tarpeet, Eastpak esitteli legendaarisen reppunsa, yhdistäen toiminnallisuuden ja kaupunkityylin. Eastpak sai nopeasti suosiota opiskelijoiden ja kaupunkilaisten keskuudessa ja tuli symboliksi omien mielipiteiden ilmaisemiselle ja yksilöllisyydelle. Vuosien mittaan Eastpak jatkoi innovaatioiden tekemistä ja laajensi tuotevalikoimaansa lisäämällä erilaisia linjoja erilaisten tarpeiden täyttämiseksi. Yhdistämällä toiminnallisuuden, kestävyyden ja tyylin, Eastpak tuotteet ovat täydellinen seura modernille elämäntyyleille, jotka haluavat luotettavia säilytysratkaisuja ilman, että tyylikkäät suunnitteluvaatimukset kärsivät. Eastpak palvelee monipuolisia tarpeita modernissa elämäntyylissä, varmistaen, että asiakkaat matkustavat aina luottavaisin ja hienostunein mielin.

Eastpak on toiminnallisten ja tyylikkäiden laukkujen pioneeri

Eastpak reppujen on tullut ikoniseksi symboliksi brändin sitoutumisesta tyyliin ja toiminnallisuuteen. Luodut innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten pehmustetuilla kannettavien tietokoneen lokeroilla, useilla organisointitaskuilla ja säädettävillä olkahihnoilla, nämä reppu tarjoavat täydellisen yhdistelmän käytännöllisyyttä ja nykyaikaista suunnittelua. Olipa se sitten päivittäiseen liikkumiseen, ulkoilma-seikkailuihin tai matkustamiseen, Eastpak reppujen tarjoamat luotettavat säilytysratkaisut eivät milloinkaan tingi tyylikkäästä suunnittelusta. Suunniteltu niille, jotka kaipaavat seikkailua, Eastpak laukut on rakennettu kestämään matkustamisen ja ulkoilman haasteet. Tilavilla osastoilla, kestävillä materiaaleilla ja vahvistetuilla kahvoilla nämä laukut tarjoavat runsaasti säilytystilaa helpon kuljetettavuuden takaamiseksi. Olipa se sitten viikonloppulomalle tai pitkän matkan matka, Eastpak laukut tarjoavat modernille matkustajalle täydellisen seuralaisen. Eastpak matkalaukut edustavat brändin sitoutumista kestävyyteen, tyyliin ja käytännöllisyyteen. Luodut kevyistä mutta vankoista materiaaleista, nämä matkalaukut ovat tasaisesti pyörivien pyörien, teleskooppihandlen ja organisoidun sisustuksen kanssa. Pienistä käsimatkatavaroista suuriin tarkastettaviin kokoihin, Eastpak matkalaukut yhdistävät toiminnallisuuden hienostuneeseen esteettiseen ilmeeseen, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta ja tyylikästä. Brändi tarjoaa laajan valikoiman laukkuja. Olipa se sitten monipuolinen olkalaukku Eastpak päivittäiseen käyttöön, trendikäs Eastpak fanny pack kätevään käyttöön tai hieno ja vankka Eastpak matkalaukku liikematkoille, Eastpak varmistaa, että jokainen tuote täyttää sen korkeat laatu- ja suunnitteluvaatimukset. Lyhyesti sanottuna Eastpak on paras matkaseura jokaiselle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje