up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Eastpak

Ryggsekker

Ryggsekker

Reiseposer

Reiseposer

Trolleys

Trolleys

Skulderveske

Skulderveske

Pensil tilfeller

Pensil tilfeller

BUMBAGS

BUMBAGS

Avdelinger

Elektronikk

Kofferter

Tilbehør

Allt( Eastpak )

Eastpak

Eastpak er en anerkjent merkevare som har revolusjonert verden av sekker og bagasje siden oppstarten. Med sterk fokus på funksjonalitet, holdbarhet og moderne design, har Eastpak blitt synonymt med høykvalitets sekker som passer til behovene til moderne reisende, urbane oppdagere og motebevisste individer. Grunnlagt i 1952 i USA.
Gjenkjennende de evolverende behovene til studenter og reisende, introduserte Eastpak sine ikoniske ryggsekker, som blander funksjonalitet med urban stil. Eastpak raskt oppnådde popularitet blant studenter og byboere, og ble et symbol på selvuttrykk og individualitet. Gjennom årene har Eastpak fortsatt å innovere og utvide sitt produktspekter, og introduserte ulike linjer for å møte diversifiserte behov. Ved å kombinere funksjonalitet, holdbarhet og stil, har Eastpaks produkter blitt essensielle følgesvenner for individer som søker pålitelige lagringsløsninger uten å kompromisse med moderne design. Eastpak tilpasser seg de diversifiserte behovene til moderne livsstiler, og sikrer at kundene alltid reiser med tillit og stil.

Eastpak er pioneren innen funksjonell og stilig bagasje

Eastpak ryggsekker har blitt et ikonisk symbol på merkevarens forpliktelse til å blande stil og funksjonalitet. Laget med innovative funksjoner som polstrede laptoptrekk, flere organisatoriske lommer og justerbare skulderremmer, tilbyr disse ryggsekkene den perfekte kombinasjonen av praktisk og moderne design. Enten det er for daglig kommunikasjon, utendørs eventyr eller reise, tilbyr Eastpak ryggsekker pålitelige lagringsløsninger uten å kompromisse med stil. Designet for de som lengter etter eventyr, er Eastpak duffels bygget for å tåle utfordringer av reise og utendørs utforskning. Med romslige kompartimenter, holdbare materialer og forsterkede håndtak, tilbyr disse duffelsen god lagringsplass samtidig som de sikrer enkel portabilitet. Enten du skal på en weekendtur eller en langtur, er Eastpak duffels den perfekte følgesvennen for det moderne reisende.
Eastpak bagasje uttrykker merkevarens forpliktelse til holdbarhet, stil og praktisk. Laget av lette, men robuste materialer, har disse koffertene glatte rullehjul, teleskopiske håndtak og organisert interiør. Fra kompakte kabinvogner til større sjekk-inn størrelser, kombinerer Eastpak bagasje funksjonalitet med stilfulle estetikk, slik at reiseopplevelsen er problemfri og stilfull. Merket tilbyr et bredt spekter av sekker. Enten det er en allsidig skulder Eastpak bag for daglig bruk, en trendy Eastpak fanny pack for håndfri bekvemmelighet, eller en elegant og stødig Eastpak koffert for forretningsreiser, sørger Eastpak for at hvert produkt møter sine høye kvalitets- og designstandarder. Kort sagt, Eastpak er den beste reisefølgesvennen for alle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk