up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Guess

Guess

Avdelinger

Allt ( Guess )

Om Guess

Gjett, den ikoniske amerikanske motebutikken har vært synonymt med stil og sofistikasjon siden sin oppstart i 1981. Grunnlagt av brødrene Marciano - Paul, Maurice, Armand og Georges - Gjett har etablert seg som en global leder innen samtidsmote. Med et engasjement for å levere kvalitet og trendsettende design, Gjett har stadig utviklet seg for å imøtekomme den stadig skiftende moteverdenen. I løpet av årene har Gjett fortsatt å innovasjon, og tilbyr et bredt spekter av passformer og vasker, slik at de forblir en tidløs støtte i enhver garderobe.
Konklusjonen er at Gjett har skapt et arv i moteindustrien ved konsekvent å levere trendsettende design og kvalitetsprodukter. Fra deres ikoniske denim til vesker, poser, yttertøy, sko og smartklokker, Gjett fortsetter å være et pålitelig merke for de som ønsker å sette et uttrykk med sin stil. Med en rik historie og et engasjement for innovasjon, Gjett forblir i fremste rekke innen mote, og reflekterer ånden av moderne amerikansk glamour.

Trå inn i et motearv der teknologi møter varme.

Gjett Jeans, merkets flagskipsprodukt, revolusjonerte motebransjen med sine kroppsformende, steinvaskede jeans på 1980-tallet. Disse jeansene fanget ånden fra den tiden og ble et must for motebevisste individer. Gjett Vesker og poser er et symbol på eleganse og funksjonalitet. Håndlaget med nøye oppmerksomhet på detaljer, kombinerer de moteorienterte design med praktiskhet. Fra elegante totevesker til trendy crossbody Gjett-poser, Gjett tilbyr et bredt utvalg som passer for ulike stiler og anledninger.
Den Gjett Crossbody Bag er epitomet for enkel chic. Designet for den moderne kvinnen på farten, lar den deg bære de viktigste tingene dine med stil. Med sin justerbare stropp og signatur Gjett logo hardware, kombinerer denne posen uten problemer mote og funksjonalitet. Når det gjelder å holde seg varm i kaldere måneder, er Gjett Puffer Jacket et go-to valg. Disse jakkene kombinerer mote med varme, med kontemporære design og innovative isolasjonsteknologier for å holde deg komfortabel og stilig under vinterens kjølige.
Gjett Sko bringer luksus til føttene dine. Uansett om du er ute etter hæler som løfter stilen din eller joggesko som holder deg komfortabel på farten, Gjett tilbyr et variert utvalg av fottøy. Merkets engasjement for kvalitet sikrer at hvert skritt er et fashionable. Gjett Smartwatches kombinerer det beste av begge verdener - kutteteknologi og moteorientert design. Disse klokkene tilbyr funksjoner som fitness tracking, varslinger og tilpassbare klokkeansikter, alt pakket inn i et stilig design som supplerer din personlige stil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk