Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Guess

Information för Guess
Gissa, den ikoniska amerikanska modevarumärket har varit synonymt med stil och sophistication sedan dess tillkomst 1981. Grundat av bröderna Marciano - Paul, Maurice, Armand och Georges - Gissa har etablerat sig som en global ledare inom modern mode. Med ett engagemang för att leverera kvalitet och trendig design har Gissa kontinuerligt utvecklats för att möta den ständigt föränderliga modevärlden. Under åren har Gissa fortsatt att innovera och erbjuda ett brett utbud av passformer och tvättar för att säkerställa att de är en tidlös klassiker i varje garderob.
Slutsatsen är att Gissa har hugget ett arv i modevärlden genom att konsekvent leverera trendig design och kvalitetsprodukter. Från deras ikoniska denim till väskor, väskor, ytterkläder, skor och smarta klockor fortsätter Gissa att vara ett betrott varumärke för dem som söker att göra ett uttalande med sin stil. Med en rik historia och ett engagemang för innovation står Gissa fortfarande i frontlinjen för mode, som speglar andan i modern amerikansk glamour.

Stig in i en modearv där teknik möter värme.

Gissa Jeans, varumärkets flaggskeppsprodukt, revolutionerade modevärlden med sitt formpassande, sten-tvättade denim på 1980-talet. Dessa jeans fångade århundradets anda och blev ett måste för modemedvetna individer. Gissa väskor och väskor är ett symbol för elegans och funktion. Förfärdigade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, kombinerar de trendiga designs med praktiskhet. Från släta totes till trendiga Gissa väskor, Gissa erbjuder en diversifierad samling som tilltalar olika stilar och tillfällen.
Gissa Crossbody Bag är epitomen av ansträngningslös chic. Designad för den moderna kvinnan på språng, låter den dig bära dina essentiella saker med stil. Med sin justerbara rem och signatur Gissa logohardvara kombinerar denna väska smidigt mode och funktionalitet. När det gäller att stanna bekväm i de kallare månaderna är Gissa Puffer Jacket ett val. Dessa jackor blandar mode med värme, med moderna design och innovativa isoleringstekniker för att hålla dig bekväm och stilig under vinterns kyla.
Gissa skor ger lyx till dina fötter. Oavsett om du letar efter klackar som lyfter din stil eller sneakers som håller dig bekväm på språng erbjuder Gissa ett diversifierat utbud av skoförslag. Varumärkets engagemang för kvalitet säkerställer att varje steg är ett fashionabelt. Gissa Smartwatches kombinerar det bästa av båda världar - avancerad teknik och mode framåt design. Dessa klockor erbjuder funktioner som träningsspårning, aviseringar och anpassningsbara klockansikten, alla inslagen i en stilig förpackning som kompletterar din personliga stil.