up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Roxy

T-paidat-TOPS

T-paidat-TOPS

shortsit

shortsit

mekot

mekot

Uimapuvut

Uimapuvut

Kengät

Kengät

Tytöt

Tytöt

Osastot

Elektroniikka

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Roxy )

Roxy

Roxy, joka on tunnettu tuotemerkki Dressinnissä, on muodin voimakas toimija, joka yhdistää toiminnallisuuden, mukavuuden ja tyylin laajassa vaatemallistossaan, asusteissaan ja kengissään. Painottamalla ulkoilu- ja aktiivilajeja, Roxy on tullut rakastetuksi merkiksi naisille, jotka arvostavat seikkailua ja itseilmaisua. Olivatpa hiihtämässä, ajelemassa aaltojen päällä tai tutkimassa kaupunkisalaisuuksia, Roxy tarjoaa täydellisen sekoituksen muotia ja suorituskykyä. Roxy perustettiin vuonna 1990 johtavana surffi- ja lumilautailuvaatteiden yrityksenä. Havaitessaan kasvavan kysynnän naisten urheiluvaatteille, päätettiin luoda brändi, joka on erityisesti suunnattu naisille urheilijoille ja ulkoilua harrastaville. Roxy syntyi missiolla, jonka mukaan naisten voimavaroja lisätään innovatiivisten ja tyylikkäiden tuotteiden avulla.
Roxy on brändi, joka palvelee naisia, jotka etsivät seikkailua, tyyliä ja toiminnallisuutta vaatteissaan, kengissään ja asusteissaan. Syvän historian omaavana maailmassa urheilu ja ulkoilu, Roxy jatkaa naisten voimavarojen lisäämistä korkealaatuisten ja muodikkaiden tuotteidensa avulla. Olitpa sitten ajelemassa aaltoja, tutkimassa suurta ulkoilmaa tai vain etsimässä arkisia mukavuuksia, Roxy tarjoaa jotain jokaiselle naiselle, joka haluaa elää elämänsä täysillä.

Ota seikkailu ja tyyli haltuun Roxylla

Roxy-vaatetus edustaa nuorekasta ja eloista hengenheimolaisuutta, joissa suunnittelu yhdistyy täydellisesti muotiin ja toiminnallisuuteen. Olipa kyseessä sitten arkivaatetus tai aktiivinen urheiluvaate, Roxy tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen. Olitpa sitten etsimässä trendikkäitä mekkoja, mukavia huppareita tai monikäyttöisiä uimapukuja, Roxy kattaa kaiken korkealaatuisilla kankaille ja huolellisella lähestymistavalla. Roxy-t-paidat ovat vaatekaapin kulmakivena naisille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että tyyliä. Pehmeillä kankailla ja kauniilla leikkauksilla varustetut Roxy t-paidat tarjoavat täydellisen alustan oman persoonallisuuden ilmaisemiseen.
Roxy-takit on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä ja suojattuna viileillä päivillä samalla, kun ne lisäävät asukokonaisuuteen ripauksen tyyliä. Kevyistä tuulitakeista viihtyisiin untuvatakeihin, Roxy varmistaa, että pysyt mukavana ja muodikkaana minkä tahansa sääolosuhteiden alla. Lämpötilan pudotessa ja lumen lähdettyä putoilemaan, Roxy talvitakit muuttuvat täydellisiksi kumppaneiksi. Nämä takit on rakennettu edistyneillä eristysteknologioilla, jotta voit saavuttaa maksimaalisen lämmön ilman tyylin uhraamista. Vesitiiviillä ja tuulenpitävillä ominaisuuksilla varustetut Roxy talvitakit ovat täydellisiä talviurheiluihin tai arkiseikkailuihin kylmissä olosuhteissa.
Roxy-housut on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja liikkumisen vapautta, mikä tekee niistä täydellisiä erilaisten aktiviteettien harrastamiseen. Olivatpa sitten vaeltamassa, harjoittelemassa joogaa tai juoksemassa asioilla, Roxy housut tarjoavat täydellisen sekoituksen tyyliä ja toiminnallisuutta. Legginseistä ja joggereista vyötäröhousuihin ja farkkuihin, Roxy tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja eri mieltymysten ja tilanteiden mukaan. Roxy kengät yhdistävät muodikkaita suunnitteluja toimivuuteen, jotta voit pysyä kävelykengässä aktiivisella elämäntavallasi. Huolellisella lähestymistavalla ja laadukkailla materiaaleilla Roxy naisten kengät varmistavat, että jalat tuntuvat tukevalta ja muodikkaalta millä tahansa alustalla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje