Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Roxy

Roxy
Om Roxy
Roxy, en fremtredende merkevare tilgjengelig på Dressinn, er en mote-makt som kombinerer funksjonalitet, komfort og stil i sitt utvalg av klær, tilbehør og sko. Med fokus på utendørs- og aktive livsstiler har Roxy blitt en elsket merkevare blant kvinner som verdsetter eventyr og selvuttrykk. Uansett om det er å treffe på skiløyper, surfe bølgene eller utforske urban jungel, gir Roxy perfekt blanding av mote og ytelse. Roxy ble grunnlagt i 1990 som et ledende selskap for surfe- og snowboardbekledning. Ved å gjenkjenne et voksende behov etter kvinne-sportstøy, bestemte de seg for å skape et merke som spesielt målrettet kvinnelige idrettsutøvere og utendørsentusiaster. Roxy ble født med et mål om å styrke kvinner gjennom sine innovative og stilige produkter. Roxy er et merke som tilbyr kvinner som søker eventyr, stil og funksjonalitet i sine klær, sko og tilbehør. Med en rik historie som er forankret i verden av sport og utendørsaktiviteter, fortsetter Roxy å styrke kvinner til å omfavne sine lidenskaper og uttrykke sin individualitet gjennom sine høykvalitets og moteriktige produkter. Uansett om du treffer bølgene, utforsker det store utendørs eller bare ser etter hverdagskomfort, har Roxy noe for enhver kvinne som ønsker å leve livet til det fulle.
Embrace Adventure and Style with Roxy

Roxy klær uttrykker en ungdommelig og levende ånd, med design som smidig kombinerer mote med funksjonalitet. Fra avslappet slitasje til aktivt treningstøy, tilbyr Roxy et bredt utvalg av alternativer for enhver anledning. Uansett om du ser etter trendy kjoler, komfortable hettegensere eller allsidige badetøy, har Roxy deg dekket med sine høykvalitets stoffer og oppmerksomhet på detaljer. Roxy t-skjorter er et garderobeskudd for kvinner som verdsetter både komfort og stil. Med sine myke stoffer og flatterende kutt, gir Roxy t-skjorter det perfekte lerretet for å uttrykke din personlighet. Roxy jakker er designet for å holde deg varm og beskyttet under kjølige dager samtidig som du legger et snev av flamboyans til antrekket ditt. Fra lette vindjakker til koselige dunjakker, sikrer Roxy at du holder deg komfortabel og fashionable i alle værforhold. Når temperaturen går ned og snøfler begynner å falle, blir Roxy vinterjakker dine ultimative følgesvenner. Disse jakkene er bygget med avanserte isolasjonsteknologier for å gi maksimal varme uten å ofre stil. Med vanntette og vindtette egenskaper er Roxy vinterjakker perfekte for vintersport eller hverdagsventyr i kalde klimaer. Roxy bukser er designet for å tilby komfort og frihet i bevegelse, noe som gjør dem ideelle for ulike aktiviteter. Uansett om du går på tur, praktiserer yoga eller bare tar ting som trengs å gjøres, leverer Roxy bukser en perfekt blanding av stil og funksjonalitet. Fra leggings og joggebukser til cargo bukser og jeans, tilbyr Roxy et variert utvalg av alternativer for å tilfredsstille ulike preferanser og anledninger. Roxy sko kombinerer mote-fremover design med praktisitet for å skape sko som kan holde tritt med din aktive livsstil. Med oppmerksomhet på detaljer og kvalitetsmaterialer, sikrer Roxy kvinnenes sko at føttene dine føles støttet og fashionable i enhver setting.