up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sebago

Citysides

Citysides

Docksides

Docksides

Campsides

Campsides

Kategorier

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Allt( Sebago )

Sebago

Sebago har byggt ett arv av excellens i skotillverkning sedan dess bildande 1946. Med ett engagemang för kvalitet, tidlös design och omsorg för detaljer, fortsätter Sebago att skapa skor som älskas av män och kvinnor över hela världen. Oavsett om det är de ikoniska båtskorna, de eleganta alternativen för män och kvinnor eller den älskade Docksides-kollektionen, Sebago är fortfarande ett symbol för varaktig stil och exceptionell hantverkskonst.

Sebago är ett arv av klassiska skotillverkning

Sebagoskor är den epitom av elegans och hållbarhet, som representerar en harmonisk blandning av stil och funktion. Varje par är noggrant tillverkat med premiummaterial och ärorika tekniker, vilket garanterar oöverträffad komfort och hållbarhet. Från klassiska båtskor till mångsidiga loafers och eleganta stövlar erbjuder Sebago ett mångsidigt utbud av skor för både män och kvinnor. Sebago tillgodoser den kräsna smaken hos män som uppskattar en förfinad och polerad look. Kollektionen av Sebagoskor för män visar en rad av sofistikerade design, från ikoniska båtskor till robusta stövlar och eleganta skor. Med noggrann uppmärksamhet på detaljer och ett engagemang för att endast använda de finaste materialen, Sebagos mänskor utstrålar både självförtroende och elegans.
Sebago inser vikten av att ge kvinnor fotbeklädnader som kompletterar deras individuella stilar och förbättrar deras komfort. Kollektionen av Sebagoskor för kvinnor omfattar versatilitet och femininitet och erbjuder ett brett utbud av design, från avslappnade båtskor till chic flats och fashion-forward stövlar. Med en perfekt blandning av hantverk och fashion-forward estetik, Sebagos kvinnoskor är ett symbol för tidlös elegans. Sebagos båtskor har blivit synonymt med märket, som representerar den högsta nivån av nautisk-inspirerad skor. Docksides-kollektionen har varit en stapel i Sebago-sortimentet sedan dess introduktion på 1970-talet. Byggd med handsydd hantverk, äkta mokassinskonstruktion och slitsäkra gummi sula, Sebagos båtskor ger exceptionell grepp, komfort och hållbarhet. Sebago Docksides shoes är en tidlös klassiker som har fångat skoentusiaster i decennier. Dessa handsydda mokasiner har äkta läder övre, råhud snören och en slitsäker gummisula, vilket gör dem idealiska för både informella och utomhusäventyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga