up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sebago

Citysides

Citysides

Docksides

Docksides

Campsides

Campsides

Osastot

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

KAIKKI( Sebago )

Sebago

Sebago on kuuluisa kenkämerkki, joka on muodostunut ikoniseksi ajattomasta tyylistä ja erinomaisesta käsityöstä. Perustettu vuonna 1946 Sebago on ansainnut maineen laadukkaiden kenkien tuottamisesta, jotka sulautuvat täydellisesti perinteiseen New England-perintöön ja nykyiseen suunnitteluun. Laajan värivalikoiman ja kestävän suunnittelun ansiosta Sebago Docksides on tullut go-to-valinta niille, jotka etsivät monikäyttöisiä ja kestäviä kenkiä, jotka heijastavat vaivatonta tyyliä. Olipa sitten purjehtimassa avomerellä tai kävelemässä kaupungissa, Sebago'n ajattoman kenkävalikoiman tarjoama täydellinen sekoitus tyyliä ja toiminnallisuutta. Tilaa tyylikkäin ja erinomainen Sebago-kenkäkokoelma verkossa Dressinnissa.
Sebago on rakentanut loistavan perinteen kenkien käsityöstä perustamisestaan ​​vuodesta 1946 lähtien. Laadukkaan suunnittelun, ajattoman suunnittelun ja huolellisen huomion ansiosta Sebago jatkaa kenkien luomista, jotka ovat miesten ja naisten rakastamia maailmanlaajuisesti. Olipa kyseessä ikoninen vene-kenkä, miesten ja naisten elegantit vaihtoehdot tai rakastettu Docksides-kokoelma, Sebago on edelleen symboli kestävästä tyylistä ja erinomaisesta käsityöstä.

Sebago on Klassisen Kenkien Käsityön Perintö

Sebago-kenkät ovat tyylin ja kestävyyden harmonian edustajia, joissa on täydellinen sekoitus tyyliä ja toiminnallisuutta. Jokainen pari on huolellisesti valmistettu käyttäen premium-materiaaleja ja aikojen vanhoja tekniikoita, mikä takaa poikkeuksellisen mukavuuden ja kestävyyden. Klassikkovene-kengistä monikäyttöisiin loafereihin ja tyylikkäisiin saappaisiin, Sebago tarjoaa monipuolisen valikoiman jalkineita sekä miehille että naisille. Sebago palvelee miesten tarkkaa makua, jotka arvostavat viimeisteltyä ja kiillotettua ulkoasua. Sebago-miesten kenkien kokoelma esittelee monia hienostuneita suunnitteluja, ikonisesta vene-kengästä räväkkiin saappaisiin ja sileisiin pukeutumiskenkiin. Huolellisella huomion kiinnittämisellä ja sitoutumisella käyttää vain parhaimpia materiaaleja, Sebago-miesten kengät heijastavat sekä itseluottamusta että eleganssia.
Sebago tunnistaa naisten mahdollisuuden vapauttamisen kenkiin, jotka täydentävät heidän yksilöllisiä tyylejään ja lisäävät heidän mukavuuttaan. Sebago-naisten kenkien kokoelma edustaa monipuolisuutta ja naisellisuutta tarjoten laajan valikoiman suunnitteluja casual-vene-kenkien chic-lautoihin ja muotiin. Täydellisen yhdistelmän käsityöstä ja muotisuuntauksista, Sebago-naisten kengät ovat ajattoman eleganssin symboli. Sebago-vene-kenkät ovat tullut synonyymeiksi merkille, joka edustaa korkeinta laatua merenkulkuun inspiroituneita jalkineita. Ikoninen Docksides-kokoelma on ollut olennainen osa Sebagon linjaa sen julkistamisen jälkeen 1970-luvulla. Rakentamalla käsin ommeltua käsityötä, aidon mokkaisen rakenteen ja liukumattoman kumipohjan, Sebago-vene-kenkä tarjoaa poikkeuksellisen otteen, mukavuuden ja kestävyyden. Sebago Docksides-kengät ovat ikuinen klassikko, joka on vanginnut jalkinefanaatikkoja vuosikymmeniä. Nämä käsin ommellut mokkaset sisältävät aidon nahkapäällysteen, raakarakenneiset solmiot ja liukumattoman kumipohjan, mikä tekee niistä täydellisiä sekä arkikäyttöön että ulkoiluun.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje