up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sebago

Citysides

Citysides

Docksides

Docksides

Campsides

Campsides

Afdelinger

Damesko

Herresko

Herretøj

Alle( Sebago )

Sebago

Sebago er et anerkendt skomærke, der har etableret sig som et symbol på tidløs stil og ekseptionel håndværk. Grundlagt i 1946 har Sebago opnået et ry for at lave højkvalitetssko, som smukt kombinerer den traditionelle New England-arv med moderne design. Med et bredt udvalg af farvevalg og en vedvarende design, har Sebago Docksides blivet et go-to valg for dem, der søger et alsidigt og holdbart sko, der udstråler ubesværet stil. Uanset om du sejler på åbent hav eller spadserer gennem byen, tilbyder Sebagos tidløse udvalg af sko den perfekte blanding af stil og funktionalitet. Shop den mest stilfulde og fremragende kollektion af Sebago sko online hos Dressinn.

Sebago har opbygget en arv af ekscellence indenfor sko-håndværk siden sin begyndelse i 1946. Med et engagement i kvalitet, tidløst design og detalje, fortsætter Sebago med at skabe sko, der er elskede af mænd og kvinder verden over. Uanset om det er de ikoniske bådskos, de elegante muligheder for mænd og kvinder eller den elskede Docksides-kollektion, forbliver Sebago et symbol på vedvarende stil og ekseptionelt håndværk.

Sebago er et arv af klassisk sko-håndværk

Sebago sko er det ypperste i elegance og holdbarhed, der repræsenterer en harmonisk blanding af stil og funktionalitet. Hver sko er omhyggeligt udført i premiummaterialer og tidløse teknikker, for at sikre uovertruffen komfort og holdbarhed. Fra de klassiske bådskos til de alsidige loafers og stilfulde støvler, tilbyder Sebago et diversificeret udvalg af fodtøjsmuligheder for både mænd og kvinder. Sebago imødekommer den kræsne smag af mænd, der sætter pris på et udvalg af forfinet og poleret udseende. Kollektionen af Sebago sko til mænd fremviser et udvalg af sofistikerede designs, fra de ikoniske bådskos til robuste støvler og slanke sko. Med omhyggelig opmærksomhed på detaljen og et engagement i at bruge kun de fineste materialer, udstråler Sebago mænds sko både selvtillid og elegance.
Sebago erkender vigtigheden af at styrke kvinder med fodtøj, der komplimenterer deres individuelle stilarter og forbedrer deres komfort. Sebago sko til kvinder kollektionen indeholder alsidighed og femininitet, der tilbyder et bredt udvalg af designs fra afslappede bådskos til chic flats og modefremkommende støvler. Med en perfekt blanding af håndværk og modebevidst æstetik, er Sebago kvindesko et symbol på tidløs elegance.
Sebago bådskos er blevet synonymt med mærket, der repræsenterer det højeste niveau af nautisk inspireret fodtøj. Docksides-kollektionen har været en fast del af Sebago-linjen siden dens introduktion i 1970'erne. Bygget med håndsyet håndværk, ægte mokkasin konstruktion og ikke-glatte gummi såler, leverer Sebago bådskos en ekseptionel greb, komfort og holdbarhed. Sebago Docksides skoene er en tidløs klassiker, der har fanget fodtøjsentusiaster i årtier. Disse håndsyede mokkasiner har ægte læder overdele, rågummisløjfer og en ikke-glat gummi sål, der gør dem ideelle til både afslappede og udendørs eventyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk