up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Damesko mote

Damesko mote

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for mote. Oppdag de beste tilbudene hos dressinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Tips for å velge riktige sko for hver anledning

Båtsko er vanligvis stoff eller skinn med såler laget av gummi. Båtsko er ment for bruk om sommeren. En siping trim er delt inn i sålene for å gi hold på et glatt dekk; lærsammensetningen, foruten bruken av olje, er ment å motstå vann; og er svært slitesterk.

Støvler og støvletter

Støvlene og støvlene er fottøyet som dekker hele foten og strekker seg opp til ankelen eller til og med kneet. Det er mange stiler av støvler og støvletter nå som er åpne tåer eller lukkede tær og mange flere moter, noen støvler og støvletter har til og med såler eller noen har hæler.

Sandaler for kvinner

Sandaler er en avslappet type fottøy, som har en såle festet til brukerens fot med bånd som går over vrist og gjennom ankelbenet. Sandaler kan også ha en hæl. Du kan kjøpe sandaler fra Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Sko for kvinner

En sko er en artikkel av fottøy designet for å bevare og støtte den individuelle foten. Sko brukes også som et stykke mote og stil. Mønsteret på sko har endret seg i et stort antall gjennom og fra kultur til kultur, med funksjoner som tidligere var nødt til å utføre.

Tøfler for kvinner

En tøffel er en rekke innendørs fottøy som glir uanstrengt av og på foten. Hvis det er veldig kaldt, bruker du i den situasjonen tøfler. Tøfler er komfortable, og de er ofte varme også.

Sneakers for kvinner

Solid eller avslappet fottøy med gummisåler kalles joggesko. Joggesko er laget for trening og spill, men de er også veldig kjente daglige sko fordi de er så praktiske. Joggesko er kjent for sine lydløse gummisåler, ideelle for sniking. Du kan kjøpe joggesko fra Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Mer om damesko

Tilbehør til sko: Tilbehør til damesko inkluderer lisser, klemmer og innleggssåler.
Tresko: Tresko er en slags fottøy som brukes av folk som jobber lange timer på beina.
Espadrilles: Espadrilles er uformelle, tausålede, glatte sko laget av stoff og fleksible såler.
Flip flops: Flip flops er en slags sandal, vanligvis brukt som en slags avslappet slitasje.
Ballettpumper: Ballettpumper er damesko med en veldig tynn hæl eller ingen hæl i det hele tatt. Samme som ballettsko for kvinner.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk