up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Damesko mote

Damesko mote

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter. Oppdag de beste tilbudene for mote-utstyret ditt hos dressinn. Rask forsendelse.

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Tips for å velge de riktige skoene til hver anledning

Båtsko

Båtsko er vanligvis klut eller skinn med såler laget av gummi. Båtsko er ment for bruk på en båt. En siping trim er delt inn i sålene for å gi hold på et glatt dekk; skinnsammensetningen, i tillegg til bruk av olje, er ment å motstå vann; og er svært holdbar.

Støvler og støvletter

Støvlene og støvlene er fottøyet som dekker hele foten og strekker seg opp til ankelen eller til og med kneet. Det er mange støvler og støvletter nå som er åpne eller lukkede tær og mange flere moter, noen støvler og støvletter har til og med såler eller noen har hæler.

Sandaler

Sandaler er en avslappet slags fottøy, med en såle festet til brukerens fot med bånd som går over vristen og gjennom ankelbenet. Sandaler kan også ha en hæl. Du kan kjøpe sandaler fra Levis , Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Sko

En sko er en artikkel av fottøy designet for å bevare og støtte den enkelte foten. Sko brukes også som et stykke mote og stil. Skomønsteret har endret seg i et stort antall gjennom og fra kultur til kultur, med funksjoner som tidligere var nødt til å utføre.

Tøfler

En tøffel er en rekke innendørsfottøy som glir uanstrengt på og av foten din. Du kan foretrekke å gå barbeint, bortsett fra at det er veldig kaldt, i den situasjonen bruker du tøfler. Tøfler er komfortable, og de er ofte varme også. Navnet stammer fra det punktet at du enkelt kan ta på eller av tøflene.

Joggesko

Solid eller avslappet fottøy i gummisåle kalles joggesko. Joggesko er bygget for trening og spill, men de er også veldig kjente dagligsko fordi de er så praktiske. Joggesko er kjent for sine lydløse gummisåler, ideelle for å snike seg. Du kan kjøpe joggesko fra Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike , New Balance , Timberland , Vans , Puma Select .

Mer om damesko

Tilbehør: Tilbehør til damesko inkluderer blonder, klemmer og innleggssåler.
Tresko: Tresko er en slags fottøy som brukes av folk som jobber lenge på føttene.
Espadrilles: Espadrilles er uformelle, tausåle, glatte sko laget av stoff og fleksible såler.
Flip flops: Flip flops er en slags sandal, vanligvis brukt som en slags avslappet slitasje.
Ballettpumper: Ballettpumper er damesko med en veldig tynn hæl eller ingen hæl i det hele tatt. Samme som kvinners ballettsko.


clouse menu Lukk