up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damskor mode

Damskor mode

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Tips för att välja rätt skor för varje tillfälle

Båtskor är vanligtvis tyg eller läder med sulor av gummi. Båtskor är avsedda för användning på sommaren. En siping trim är delad i sulorna för att ge grepp på ett hala däck; läderkompositionen, förutom användningen av olja, är avsedd att motstå vatten; och är mycket hållbar.

Stövlar och tossor

Stövlarna och tossorna är de skor som täcker hela foten och sträcker sig upp till ankeln eller till och med knäet. Det finns många stilar av stövlar och stövlar nu som är öppna tår eller slutna tår och många fler mode, vissa stövlar och stövlar har till och med sulor eller några har klackar.

Sandaler för kvinnor

Sandaler är en avslappnad typ av skor, med en sula fäst vid användarens fot med band som passerar över vristen och genom fotleden. Sandaler kan också ha en klack. Du kan köpa sandaler från Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Skor för kvinnor

En sko är ett skodon som är utformat för att bevara och stödja den individuella foten. Skor används också som en del av mode och stil. Mönstret på skor har förändrats i ett stort antal genom och från kultur till kultur, med egenskaper som tidigare var tvungna att prestera.

Tofflor för kvinnor

En tofflor är en mängd olika inomhusskor som enkelt glider av och på din fot. Om det är väldigt kyligt använder du i den situationen tofflor. Tofflor är bekväma, och de är ofta varma också.

Sneakers för kvinnor

Rejäla eller avslappnade skor med gummisulor kallas sneakers. Sneakers är byggda för träning och spel, men de är också mycket välbekanta dagliga skor eftersom de är så bekväma. Sneakers är kända för sina ljudlösa gummisulor, perfekta för att smyga. Du kan köpa sneakers från Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Mer om damskor

Tillbehör för skor: Tillbehör för damskor inkluderar snören, klämmor och innersulor.
Träskor: Träskor är en sorts skor som används av människor som arbetar långa timmar på fötterna.
Espadrilles: Espadrilles är informella, repsulade, släta skor gjorda av tyg och flexibla sulor.
Flip flops: Flip flops är en sorts sandal som vanligtvis används som en sorts avslappnad klädsel.
Balettpumps: Balettpumps är damskor med mycket tunn klack eller ingen klack alls. Samma som dambalettskor.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga