up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damskor mode

Damskor mode

Hitta ett brett utbud av Damskor produkter. Upptäck de bästa erbjudandena för din mode utrustning på dressinn. Snabb leverans.

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Tips för att välja rätt skor för varje tillfälle

Båtskor

Båtskor är vanligtvis tyg eller läder med sulor av gummi. Båtskor är avsedda för användning på en båt. En sip trim delas upp i sulorna för att ge grepp om ett halt däck; lädersammansättningen, förutom användningen av olja, är tänkt att motstå vatten; och är mycket hållbar.

Stövlar och stövlar

Stövlarna och stövlarna är skorna som täcker hela foten och sträcker sig upp till fotleden eller till och med knäet. Det finns många stilar och stövlar nu som är öppna eller slutna tår och många fler mode, vissa stövlar och stövlar har till och med ensula eller några har klackar.

Sandaler

Sandaler är en avslappnad typ av skor, med en sula fäst vid användarens fot genom band som passerar över vristen och genom fotleden. Sandaler kan också ha en häl. Du kan köpa sandaler från Levis , Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Skor

En sko är en skodel som är utformad för att bevara och stödja den enskilda foten. Skor används också som mode och stil. Skomönstret har förändrats i ett stort antal genom och från kultur till kultur, med funktioner som tidigare var tvungna att utföra.

Tofflor

En toffel är en mängd olika inomhusskor som glider enkelt på och av din fot. Du kan föredra att gå barfota förutom att det är väldigt kallt, i den situationen använder du tofflor. Tofflor är bekväma, och de är ofta heta också. Namnet kommer från den punkt som du kan glida tofflorna på eller stänga ansträngning.

Sneakers

Massiva eller avslappnade gummisulade skor kallas sneakers. Sneakers är byggda för träning och spel, men de är också mycket bekanta dagliga skor eftersom de är så praktiska. Sneakers är kända för sina ljudlösa gummisulor, perfekta för att smyga. Du kan köpa sneakers från Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike , New Balance , Timberland , Vans , Puma Select .

Mer om damskor

Tillbehör: Tillbehör till damskor inkluderar snören, klämmor och innersulor.
Träskor: Träskor är ett slags skor som används av människor som arbetar länge på fötterna.
Espadrilles: Espadriller är informella, repsålda, släta skor av tyg och flexibla sulor.
Flip flops: Flip flops är en slags sandal, som vanligtvis används som ett slags avslappnat slitage.
Ballettpumpar: Ballettpumpar är damskor med en mycket tunn häl eller ingen häl alls. Samma som kvinnors balettskor.


clouse menu Stänga