up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Alpinestars

Alpinestars

Kategorier

Allt ( Alpinestars )

Märkesinformation för Alpinestars

Alpinestars är ett av de mest populära varumärkena världen över för tillverkning av skyddsutrustning för motorsport. Det grundades ursprungligen 1963 i Asolo, Italien. Sante Mazzarolo var företagets skapare, och han grundade varumärket för att tillverka överlägsen kvalitet och innovativa kläder och utrustning för motorcyklar. Alpinestars är det idealiska märket för alla motorcyklister. Dess grundare Sante gjorde en revolution i att tillverka skor av bästa kvalitet för sport som nu blev märkets riktmärke. Nu har Alpinestars många andra alternativ och varianter av kläder som andra nödvändiga accessoarer.

Alpinestars har det bästa utbudet av jackor

Entusiaster godkänner Alpinestars jackor på grund av deras överlägsna kvalitetsmaterial. De bästa jackorna är de som är gjorda av högkvalitativt läder. Alpinestars läderjacka är designad för att höja prestandan till en högre nivå. Dessutom ger den säkerhet tack vare sin friktionssköld.
Alpinestars motorcykeljacka är populär för sina olika tygmaterial, och den är också förutrustad med armbågs- och axelskydd för att undvika skador. Det möjliggör bekväm körning tack vare att den ger bra luftflöde till motorcyklistens kropp.För en snygg look på vintern är Alpinestars hoodie den bästa för att hålla dig varm samtidigt som den ger tillräckligt med komfort. De finns i olika ljusa färger för att se trendiga ut utan att kompromissa med komforten.

Alpinestars tillbehör är perfekta för dig

Alpinestars stövlar kan förbättra funktionaliteten och prestandan för alla förare. Dessa stövlar är designade för att förbättra upplevelsen under avslappnad och professionell ridning. Läderstövlarna är gjorda med så fint läder att de inte lätt kan spricka och skada när de blir blöta. Det finns också ett alternativ för vattentäta stövlar om du vill att dina stövlar ska vara oskadade av för mycket vatten.
Alpinestars har ett utbud av alla tre typer av hjälmar: hel ansikte, modulär och halv ansikte. Alpinestars hjälmar är de bästa för att ge fullständig säkerhet när du cyklar på racinglederna. Märket gjorde hjälmarna genom år av intensiva studier för att erbjuda den bästa skyddshjälmen. Efter mycket forskning och testning föreslår Alpinestars nu hjälmar av utmärkt kvalitet som erbjuder skydd till en viss nivå för att undvika allvarliga skador orsakade av plötsliga olyckor.
Ett annat viktigt föremål som är nödvändigt för motorcykling är handskar.Alpinestars handskar är gjorda av material av hög kvalitet som passar bäst för alla. Dessa handskar tillåter bra rörelser för att manövrera motorcykelns kontroller och gör att du ser cool och stilig ut.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga